Nya naglar!

Hej på er! har just fixat nailsen, kände för extra vita naglar, är snäppet fräshare nu. Denna gång har jag gjort på båda händerna(haha orkar aldrig göra högra handen....)
Har i övrigt inte gjort något annat än det idag. Har en fruktansvärd träningsverk men jag laddar om för 75min Muskelpump och lite cardio, det skall svida!!
 
Senare ikväll ska jag fixa håret äntligen! Emma kommer över och vi ska stoppa in lite fräna effektslingor, wohoo :D
Observera att jag fortfarande tränar på att bygga naglar, därav inte perfekt!

Clean

Hejhå! Trött och sliten? aarå.. Tröck just i mig en portion "pasta kalkon carbonara", fruktansvärt gott må jag säga! det fick bli både lunch och frukost. Gjorde lite färskpressad juice också så nu är jag mätt som en Tvättbjörn.
 
Pressade muskelpump på gymmet igår i 55 minuter plus lite intervall på rullbandet i 20 min. Var helt slut! Idag kör jag nog bara cardio, eftersom det är det som är koncentrationen för att nå mitt mål. Får inte bli allt för mycket styrkepass för då kommer jag på fel bana..
 
Jag fixade aldrig frippan igår, blev lite tight med tid. Har däremot diskuterat lite om att måla om i mitt rum. Är så less på dom svarta väggarna och den ena gröna väggen. Tankarna går lite mot det brun/beige/vit aktiga hållet. Tror det hade blivit supersnyggt!
Nu är mitt rum iallafall kliniskt rent, kanske inte syns på bild men inte en enda dammtuss må jag säga! Men nu börjar det bli dags att sätta igång med plugget:(
 

ush

Stoorstädar mitt äckliga rum, hittade en fet och äcklig spindel också... Vartenda vrå ska vara klinisk efter att jag såg spindeln, fyfan så vidrigt...
nu vet ni det!!!!!

men nu är det paus för lite serie och soppa till lunch :D


men skin

Åh du underbara dag. Jag känner verkligen hur studenten, resan, helt enkelt hela sommaren börjar närma sig. Jag är en vintermänniska men just för att det händer så mycket till sommaren så vill jag ha det NU! Dock älskar jag detta väder som ligger just nu. 8+ i solen och man hör hur det droppar överallt av snön som smälter, så jäkla mysig!!
 
Just nu sitter jag och dricker kaffe och försöker planera ut min dag. Det är storstädning i mitt rum som gäller, träning, kanske plugga och så ska jag fixa frippan. Min beställning har kommit från Rapunzel, wohoo :D
 

extremt seriös

Ojdå, här var det tomt! Men vet ni vad? Nu är det sportlovsvecka och jag har inget jobb eller liv så blir nog massor med bloggande i veckan! Nä skämt å sido det är ny vecka med nya möjligheter. Har inte tränat på hela förra veckan eftersom jag blev sjuk men nu i veckan kör jag igång stenhårt igen! Börjar denna måndagkväll med Core och lite kondition/fettförbränning. Faktiskt längtat väldigt mycket måste jag säga :)
 
Utom träning så väntar jag FORTFARANDE på mitt glitter till naglarna. Helvoitte va segt det ska behöva gå. Fast iofs så skickas det från Kina så kanske normalt att det tar över 20 dagar..
 
Har även beställt något från Rapunzel Of Sweden som jag ska visa senare. Det är ett litet experiment som jag tror kommer blir jätte snyggt och lite småcoolt!
 
Studenten börjar närma sig och då gäller det att inte snubbla på klackarna då... Så jag går runt hemma i min ensamhet i dom stilettklackar jag äger för lite träning!
Jag ska ju som bli catwalkmodell så måste ju kunna gå i snygga höga klackar, även fast jag ligger på 162 cm och är en liten midget, dvärg osv.
 

doggy

Jag bakade ju igår, och nej jag kommer INTE dela med mig av receptet för det blev fruktansvärt. Eller okej inte alls men den blev inte så god heller. Och den enda orsaken är nog för att jag gräddade den alldeles för länge och jag stoppade i lite för mycket honung.. Det stora pluset var att jag inte hade en enda droppe rent socker i den, det ska egentilgen vara 5 dl socker och det klarade man sig mycket bra utan. Jag tror jag ska göra om kakan idag för jag ska bannemig få en god chokladkaka! om jag orkar..
 
Har varit hemma från skolan idag igen, börjar må lite bättre faktiskt. Som tur är så är jag inte ensamen, felix gör mig sällskap även fast han bara ligger och sover hela tiden...


nyttig kladdkaka!

Tjena bröder.
Vad ska jag skriva egentligen? att jag är sjuk, kan inte träna? nä de har dom 5 senaste inläggen handlat om eftersom det är ju sååååå intressant!!
 
Nä faktum är att jag bestämde mig för att göra en kladdkaka. Har inte börjat än, behöver lite ingredienser som är på ingång. Det ska bli en nyttig variant av kladdkaka. Det vill säga - Inget socker, inget vetemjöl och mindre smör! Jag vet inte hur det kommer smaka eftersom jag kollat runt lite på internet hur "nyttiga" kladdkakor görs och de flesta görs på samma sätt, men jag kommer utgå från ett vanligt kladdkaksrecept. Jag återkommer med hur det smakar, blir den bra så delar jag med mig om hur jag gjorde :D
 

@eminabaa

Hej på er. Snorig som jag är sitter jag och nyser var femte minut och lyssnar på musik. Eftersom träningen redan är i soperna så funderar jag på att baka något halvnyttigt och gott som jag kan tröstäta lite. Men direkt jag blir frisk så ska jag ut på rullbandet igen, ingen snack om den saken!
 
Igår hände ingenting speciellt faktiskt. Jag delade reklam i vanlig ordning och sen mös jag på med världens finaste♥
 
Unnade mig detta igår, päron, kiwi och vaniljvisp!

Bitter som fan

Ja ibland har man pissmornar att vakna upp till. Blir så irriterad att jag är SJUK och kan inte träna. Hoppas att jag mår bättre imorn iallafall..
Jag gjorde naglar igår åt Emma som sagt. själva uppbyggnaden var den bästa jag gjort hittils, att få upp så kallade "stressarea" men filningen på slutet fick vi rusha på lagomt eftersom vi skulle iväg och var redan sena. Nåja får fixa det en annan dag:)
 
Nu ska jag ligga i min säng, deppa och se serie. Ingen bra söndag för fem öre..
 
Bilden ger inte naglarna någon rättvisa alls, dom ser gropiga och breda ut och det är dom ju inte..
Gropigt och ojämt ser det ut som för vi har stoppat glitter på sidorna och breda vet jag inte varför dom ser ut så..

Ny hårfärg!

Gokväll! Sitter och väntar på att Emma och några till ska dyka upp, medans kollar jag på lite serie. Följer just nu på 3 serier samtidigt, Legend of the seeker, cougar town och greys anatomy. Älskar greys anatomy och cougar town, så sjukt bra!!!
 
Färgade håret igår också och såhär blev det:

Nails!

Hej på er!
Idag är dagen till hälften oplanerad. Det ända jag vet än så länge är att jag ska göra naglar på min kompis Emma idag. Hade vela göra något coolt med glitter men mitt glitter har inte kommit än så det får bli vanlig fransk manikyr. Aja det är superfint det också, en väldigt fräsh look kan man säga :)
 
Jag har fastnat på Victoria's secret bodymist produkter. Har luktat på Pure Seduction och den luktar så FOUKTANSVÄT GÖOTT!!! Så blir nog att beställa en eller två när "lönen" kommer!
 
Här är dom senaste naglarna jag gjort, finns hopp för nagelbitare också!

Change of haircolour

Har hunnit klippa vovven och färga håret idag, vart tusan försvinner all tid? Känns som att jag aldrig får något gjort..
Har väldig ångest för att jag är som sagt påväg att bli sjuk igen, inte alls kul kan jag då säga. Ska nog mysa ner mig i sängen med en kopp te och serie, godnatt på er :)
 
Lillen nyklippt och fin ♥

only know you love her when you let her go

Någon som tappat bloggsuget? joda det har jag. Men det har jag gjort förr och ändå kommit tillbaka om igen.
Denna gång tar jag inte bort bloggen utan jag förblir bara väldigt seg på att uppdatera. Eller så kanske jag fortsätter uppdatera regelbundet efter idag? nä asså jag vet inte.
 
I dom senaste 4-5 veckorna har jag tränat stenhårt för att nå mitt mål till sommaren. Hittils har det gått otroligt segt och jag känner inte att jag ser någon skillnad heller. Kanske minsta lilla. Andra säger faktiskt annat men vettetusan vad jag ska tro på, mig själv hur jag ser mig i spegeln eller andra hur dom ser mig? Nåja det är bara att fortsätta kämpa på.
Just igår och idag har jag fått världens slemattack. Allt ba stockar igen och det känns som att nästan varje andetag jag tar känns genom hela lungorna och hostar gör jag också. Jag tränade även fast jag hade den känslan igår, kanske inte det bästa jag gjort i livet men idag ska jag nog vila. Det är bara det att jag vill så gärna nå mitt mål för det kommer jag må så himla bra av och det vet jag.
 
På tal om annat, så har jag bestämt mig för att färga tillbaka till mitt mörka hår. Dels för att jag slösade 890:- på en hårförlängning som bara ligger och förblir oanvänd (som inte går att bleka eller färga ljusare för det blir grått) och dels för att till studenten som är om ungefär 4 MÅNADER så blir det finare med mörkt långt hår till en vit klänning :)
 

Klänningar

Hej på er! Ligger just nu och njuter till lite musik, funderar över om jag ska slänga in en hårfärg ikväll eller så. Jag har inte orkat fota presenterna än så det får komma sen...
Igår var det ingen fettisdag för mig utan jag körde 55 minuter muskelpump och en 30 minuters powerwalk efter det. Himla träningsverk har jag nu...
 
Har för övrigt väldigt svårt till att välja studentklänning.. Provade 2 stycken igår men vet fortfarande inte vilken av dom jag ska ha eller om jag ska ha en helt annan. Håller som på att gå ner i vikt och jävligt mycket kan hända på 4 månader liksom..

Nails!

Men gudars här var det dött! måste ju steppa upp förfaan, nä men...
Har inte haft så mycket för mig dom senadte dagarna som jag int bloggat. Koncentrerat mig på träningen ganska mycket så har varit alldeles för trött för att ens orka sitta vid datan överhuvudtaget!
 
Idag fyller jag hela 19 år vilket betyder vilodag, tårta och smörgåstårta. Huvaligen så gott och mysigt! Älskar födelsedagar!!!! Har fått lite saker och har även köpt mig ett par skor. Ska fota och visa er sen! :)
 
Har börjat göra naglar nu också, har gjort på mig själv och tränar på på egna små tippar men igår fick jag allt prova på att göra på någon annan. Det tog ett tag men det går ju över med tiden, vill inte stressa igenom och göra fel på någon annans händer. Plus att jag är perfektionist. Håller fortfarande på att lära mig hur man får till "stress area"(mittpunkten av nageln) där geléet ska vara som tjockast för att ge stabilitet på nageln, inte så lätt som man tror!...
Såhär ser Carros naglar ut nu:

Vaknat för tidigt

Helt onödig dag på skolan, iallafall på morgonen, hade jag ingen redovisning så nu får jag sitta här i två och en halv timma i väntan på nästa lektion, hurra...
Ska iväg och träna efter skolan också, lite kondition och magpass, ska bli väldigt skönt faktiskt.

Imorse smällde jag ihop en redig frukost, jordgubbar med vaniljyoughurt, äggmackor och en kiwi. Bra med energi för dagen!


I wish i was a mermaid

Men alltså vilket SKIT uppdatering! Ber om ursäkt för det, inte första gången dock?
Nä det är faktiskt så att sen jag satte igång med träningen så har jag inte hunnit blogga. Det har varit skola, träna, äta, chrille, sova, skola träna osvosvosv.. Jag ska försöka göra lite extra tid för bloggen ändå. Idag var jag och delade reklam för första gången. Jag kan inte påstå att det var svinjobbigt men inte kul heller för den delen, men ärligt så måste jag börja tjäna någon extra slant i månaden för annars går jag fan i konkurs. Konstigt nog behöver man mer grejer när man blir gammal. Okej nä det där är inte sant men på tal om att bli gammal så fyller jag år nästa måndag, WIHOO jag älskar att fylla år! :D
 
Igår var jag på krogen med brudarna, vi valde att käka middag på Oleary´s och sen bara festa resten av kvällen/natten. Konstisgt nog kom jag mig hem halv 4 men hade för avsikt att åka hem typ 2 iallafall. Aja vet inte riktigt vad som hände där men här har ni bilder från kvällen iallafall :D
Kvällen började med mys middag, en enligt mig inte så jätte god Caesarsallad..
 
Efter ett antal drinkar gick alla lös med dom traditionella toabilderna, man måste ju..
 
 

strawberries

Hejsan! Sitter just nu och ser baksmällan 2 och äter ett litet mellanmål. Försov mig rätt så rejält imorse så hade bara en lektion. Tänkte åka och träna sen men det blev inte riktigt av. Kanske tränar sen eller så kan det bli en vilodag.
Har köpt en klänning också som ni kanske kan få se sen :)

Mellanmålet består av jordgubbar, vaniljyoughurt och en hårdbrödsmacka med kycklingmortadella på:)