Knowledge is power

God morgon allihopa! Sitter med kaffe och massa post som ja kollar igenom. På dagens schema står städning, ska försöka hinna göra färdigt allting till imorgon så jag kan dra ut med vännerna under midsommar eftersom vi åker lördag morgon, som jag längtar!
 
Gjorde lite misslyckade bananpannkakor till frukost, goda ändå. Känns som en bra start på dagen faktiskt! Nu måste jag sätta igång, mycket skall göras!
 

Lycka

Denna dag blev produktiv som tänkt. Hann tvätta alla kläder, diska och även sortera massa viktiga papper som jag ska flytta till en pärm istället för att ha allt huller om buller i en mapp. Kändes väl bra det! Lagade köttfärssås och pasta till mig och Chrille för att sen inta ett träningspass på gymmet.
Var väldigt pepp så jag sprang som uppvärmning, 5 min i streck helt utan vila, SPRANG. Har jag aldrig kunnat göra speciellt inte när jag genomgått operation, varit sjuk - allt som allt inte tränat på nästan en hel månad! Där ska vi räkna in studentveckans vackra glas också.....
Nåja körde mage och lår/rumpa. Massa situps och squats med andra ord. Körde även lite fys med Chrille på boxningspåsen.
Det bästa som finns är att träna med någon man litar på och tycker om, någon som peppar en mer än någonsin och som alltid säger hur bra man är när man känner sig dålig:

Städa fast slöa

Hejhej! Idag är vi en dag närmare lördag, shit vad jag längtar alltså. Ska åstadkomma lite sysslor idag. Måste tvätta kläder, diska och så vidare. Vädret är nådigt tråkigt men mysigt med regn och åska.

Sitter och dricker kaffe, får i mig frukost och ser serie för att fördriva lite tid sen kanske man drar sig ut? Nä jag vet faktiskt inte. Kommer nog bli så att jag slöar hela hela dagen som vanligt.
Kommer sakna denna lilla varelse så jäkla mycket när jag åker, min bebis:(♥

lever rövare

Som ni kanske märkt så uppdaterar jag inte särkillt regelbundet, who the f*ck cares. Jag uppdaterar när jag känner för det helt enkelt, funkar lika bra så! Kanske ska byta "bloggportal" eller vafan de nu kallas, kanske blir roligare och mer intressant att prova något nytt då? Nä jag vet inte.
 
Vad har jag gjort dom senaste dagarna då? Har lyckats ta studenten med helt ok betyg, arbetslös och fri. Varit med pojkvännen och levt rövare. Har förhoppningsvis jobb när jag kommer hem från Bosnien som jag och Christoffer åker till PÅ LÖÖÖÖRDAAAG!!! ska bli så jääääääääkla skönt att komma bort från Luleå. Jag gillar Luleå men ändå inte, så är det nog var man än flyttar. Behöver en fin och bra semester med min pojkvän och familj så är nog allt på + igen.
 
Ska kila iväg och fiska med vännerna nu, njuta av alla äckliga mygg och slemmiga fiskar jag måste peta ut kroken på.
Bilderna är alla från studenten. Kan vara svårt att räkna ut det så tänkte att jag kunde lika gärna skriva det, ha en bra kväll:D

veckan är här!

Hejsan! Har just fixat fossingarna lite sommarfräsha, körde på nå ljusrosa gellack, håller extra länge så slipper tänka på det så mycket (y) Viktigt att hålla dom fräsha å fina nu till sommaren, känns snäppet fräshare. Jag menar hur mysigt är det att gå runt i typ flipflops i världens äckligaste fötter och tånaglar. UÖÄGH, hatar fötter nog mycket!!!
 
Nog om fötter! Studentveckan drar igång imorgon och det börjas med att fixa amandas hår och en sista redovisning i Tyska, vår lärare njuter av att tortera oss. Nåja det är sista grejen:) Just nu skiter jag i det eftersom jag har fått jävligt bra betyg, har aldrig haft så bra betyg som nu när jag gått trean (ettan och tvåan sög, hehe). Har fått ett MVG, sju VG och 4 G. Brukar vara lite mer än hälften G och resten VG. Så nöjd är jag!
 
Nu ska jag käka gifflar, skiter som fan i träningen just nu, vill bara njuta. Men efter studenten kör jag igång igen!:)
Bilder på vad jag gjort dom senaste dagara, partat på en flotte där Christoffer gjorde sina vackra miner, fixade en pool på gården och gjorde lite nya naglar som lär ryka i veckan ändå:)