GOTT NYTT ÅR !

Hinner tyvärr inte blogga idag, full rulle här hemma och snart ska det skålas!
Men jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR och ta det försiktigt ikväll :)
Ser fram emot att börja ännu ett nytt år med världens bästa kille♥

Sminktips/produkter

Här har ni lite sminktips för ansiktet, det är alltså produkter som jag själv använder och tycker själv är himlarns bra! :)

Idag

Har inte gjort mycket annat än att baka färdigt mammas biskvier och mysa med lillfelix framför Tv:n.

Imorn ska jag eventuellt på stan och köpa lite tyg och sen ska jag umgås med Therese :)

Godnatt på er!


Gomiddag!

slängde ihop nån krämig korvsås med spagetti och vitlöksbröd. Sheeta gott!
Ligger och ser film brevid en snarkade Christoffer och så lär det bli några timmar till :)

Har för övrigt hittat nyårsoutfit, blir kanske en bild, får väl se :)


badass

hejsan hoppsan. Vaknade tidigt idag för att ta mig till doktorn, med lite dåliga besked. Men det löser sig förhoppningsvis..
Har en lite småkass dag och vet inte vad jag ska blogga om riktigt annat än att jag fick christoffers julklapp idag och det var en SVINSNYGG bomberjacka (som man kan ha inne) från Bubbleroom! Fotar och lägger upp senare :)
Någon som inte gillar att bada?...

Stickat to the dog

Här har ni Felix i sin nya tröja, så jäkla söt :D
 
Från Hööks 99:-

Dog shopping!

TJenamoss! Var som sagt och shoppade idag åt hunden. Hittade massa småsaker faktiskt, blev inte särskillt billigt dock men det var saker som behövdes:)
 
En röd/blå/vit tröja från Hööks 99:-
2pack med 2par "sockar" från Djurmagazinet 159:- (25%)
Ben från Natural'n tasty Djurmagazinet 29:-
Dog&Cat shampoo från Djurmagazinet129:-
Ekholms PROB från Djurmagazinet 140:-
Petosan cleaner från Djurmagazinet 79:-
Dental Fresh från Djurmagazinet 179:-
Pedigree Jumbone 39:-
B'seen lyslampa 29:-(trorjag)
Lyshalsband 49:-(trorjag)
Saftiga Snacks 3 för 10:-
 
Om ni undrar något om produkterna så får ni gärna skriva en fråga i kommentarsfältet :)

show me

sitter och trycker varmkorvar, fy sjutton så gott det kan vara. Imorn ska jag iväg och shoppa åt vovven, måste inhandla lite grejer såhär på mellandagsrean, som typ sockar. Stackarn får så frusna tassar när det verkligen är 25-30 minusgrader så han hoppar runt på 3 ben. Ska försöka hitta en fin billig jacka åt han också, oavsett om han är lurvig och har mycket päls så är han rätt kortklippt och frusen av sig, dock kommer jackan bara användas om det är extremt kallt ute, vi bor trots allt i norrbotten..
 
Mer om det imorgon för nu ska jag se serie och mysa på, gonatt :)
 

Julklappar!

Hejsan hoppsan! Här har det varit lite dött under julhelgen men har spenderat massor med tid med min pojkvän. Har varit en helt underbar helg med massa mys, kalas och sällskap. Snart väntar nyår också, kan inte bestämma mig om jag ska festa och slösa pengar som inte ens finns eller om jag ska vara med på fest/krog, spara pengar, vara fyllechaffis och tjäna lite stålar. Är så sugen på att klä upp mig lite extra och bara ha skoj med mina vänner. Är jag chaffis så lär det vara fullt upp och kommer inte ha mycket tid att ba sitta ner. Aja det får jag bestämma sen eller nå.
 
Fick ju julklappar av christoffers familj:D:D Blir så glad av att få presenter/julklappar. Är som ett litet barn då det gäller sånt och tycker om tanken att ge någon något liksom.
Det här är vad jag fick iallfall :D
Två BH:ar från seppälä woman och en sminkväska från Revlon.
Super fina presenter, tackar och bockar för dom :)♥

God jul!!

Hejsan allesammans! Sitter i matkoma, blev en tidig julmiddag/julfrukost idag men rond 2 kommer om några timmar också. Just nu sitter jag och degar i soffan och ser filmen Paul med Christoffer och hans familj, supermysigt faktiskt. Hoppas ni alla har en riktigt mysig och god jul! :)


Freeeezing

Ännu en dag med iskyla här i Luleå. Men det är helt lungt för mig eftersom jag håller mig inomhus!
Idag ska jag kanske vara med Therese men får se hur det blir. Taggar till imorgon då jag får öppna en julklapp av christoffer :D Undrar vad han har hittat på!
 

packing it up

28 underbara minusgrader ute, har därför suttit inne hela dagen och kvällen. Utom när jag åkte till stan en snabbis för att köpa julklapp till christoffer. Massor med fint blev det :D
På måndag är det julafton och jag firar ju inte det, tror jag kan ha nämnt det någon gång men det mest logiska svaret till varför är ju att jag är muslim. Jag brukar dock ändå vara hos chrille med hans familj för att äta mat och umgås, väldigt mysigt faktiskt!
 
Igår var vi ute på galej. Satt hos chrille och förade och senare bar det vidare till krogen. En helt okej kväll men jag är inte så mycket för att dricka faktiskt, mår så dåligt av det och sen så bränner det i fickan också. Avstår helst och är fyllechaffis istället, som idag!
 
Så nu ska jag se serie, dricka proviva och vänta på samtal. Klockslaget börjar närma sig då alla vill masa sig hem så då är det bara ut och köra:)


en sjukt bra låt

Dagen idag är helt och hållet oplanerad. Ska iallafall vara me Chrille och vad vi hittar på är ännu oklart.
Tänkte åka och köpa e julklapp till honom men det får bli imorgon. Hinner inte idag när jag faktiskt har plugg kvar, hehe (a)
 
 

Dresses

Gokväll gokväll! Sitter just nu och dricker glögg och undrar vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Jag har två svarta klänningar som jag väger mest på. Annars kanske det blir ett par jeans och någon snygg top till? Nä jag vet faktiskt inte men det känns lite extra fint med en klänning, ett par svarta nylontights och några snygga klackar till.
 
Nu ska jag dricka mer glögg, se en film och invänta min fina pojkvän! Gonatt! :)
 

Jullov!!

Äntligen! Fast å andra sidan inte. Har fortfarande två rester att göra färdigt. Får fäl se hur det blir med dom.
Fick iallafall VG i slutbetyg i Psykologi, där är jag helnöjd :D
 
Dagen är väldigt oplanerad och jag tror jag ska koppla av och se film. Det är så fruktansvärt kallt ute så man kan inte gå ut och hitta på något, sen så är jag så himlarns trött..

CHECK!

Wohooo en grej till att checka av från göra listan i plugget. Jag bara ÄLSKAR när man slackar och sen får tonvis att göra på slutet. Känns ju lagomt bra. Men det blir skärpning med det till nästa termin, all though har en termin kvar i skolan, lite sent att tänka så nu kanske. Äh bättre sent än aldrig, har ju inga IG:n eller så som tur är så det är ju bara att jobba upp sig:)
 
Nu ska jag lägga mig och mysa med felix och försöka somna, gonatt på er :)!
 

Sick sick sick

Hej alla läsare!
Idag var det julbord på skolan, inte alls så jävla gott kan jag ju säga och jag fick bara ont i magen senare. Christoffer har haft magsjuka och jag tror jag smittades lite. Var dock inte någon värstingmagsjuka, mådde bara illa heeeeela gårdagen vad jag än gjorde.
Känner att huvudverken börjar smyga sig på också plus att jag är vrålhungrig. Snart blir det flottiga cevapi och plugg att som väntar. ha en bra kväll :)
 
Lill felix kände sig lite snygg för dagen.

Produkttips!

Hejhopp! Sitter och smuttar på varm blåbärssoppa. Så sjukt gott och verkligen nostalgiskt, det var ju det man fick när man hade klarat sig igenom vasaloppet i lågstadiet, hehe.. Dock tyckte jag det var svinäckligt då men helt sjukt gott nu. Mums!
 
Tänkte tipsa om några produkter som jag använder och tycker är helt sjukligt bra, också godkänt för balsammetoden som jag håller på med nu =)

Ett torrshampoo från Proffs. Den funkar helt okej faktiskt, bara man skakar om den ordentligt. Dock så innehåller den mycket alkohol denat som är rätt skadligt för håret. Men torrshampoo använder man ju(iallafal jag) bara i nödfall :)
 
Värmeskydd, vänstra från L'oreal studioline och den högra från Schwartzkopf got2b guardian angel.
Den jag tycker mest om är den rosa helt klart. Håret håller sig platt hela dagen eller lockigt, vad man än föredrar oavsett väder.
Den svarta är helt okej men innehåller mycket alkohol denat och den håller inte lika bra, plus att håret blir väldigt fort smutsigt och fettigt av den.
 
Hårspray från Schwartzkopf got2b, glued blasting freeze och 2 sexy.
Båda funkar super bra och den röda luktar hur gott som helst. Dock är den röda mer för vardagen och lite lättare hållning för håret medan den gula är som det står GLUED. Den limmar iprincip fast håret på plats. Perfekt för fest när man härjar omkring och dansar på :)
 
Det vänstra balsamet kommer från TRESemmé naturals nourishing moisture och den högra från Barnängen creme volym.
TREsemmés balsam funkar utmärkt, ett perfekt balsam att använda i längderna eftersom den vårdar ordentligt.
Barnängens balsam inehåller inte lika mycket ämnen och oljor vilket inte tynger ner håret så den funkar prima som tvättbalsam :)

New years' comin

Go'kväll! eller ska jag säga gonatt? klockan bara rusar iväg och är redan vid 1 tiden. Vad tusan gör jag uppe när jag inte har någon sovmorgon imorn?
 
Nåja jag försöker hitta en snygg "innejacka" eller vad jag ska kalla det som man kan ha till någon klänning eller så. Känner att jag inte kan gå runt i mina tantiga cardigans som jag haft sen jag gick i 5:an i barnstorlek, nådigt småa dessutom. Har kollat lite på nätet och det är taskigt med utbud av det jag vill ha faktiskt.
 
Hittade dock något i denhär stilen men den var lite dyr kan jag tycka och måste ju kolla lite nogrannare inne i stan, alltid bättre att prova och se än att beställa och så är den förskräcklig..
Jackan hittar du HÄR

Hårprojekt - Balsammetoden!

hola mafiozos! Igår skrev jag att jag hade börjat med ett hårprojekt - Balsammetoden!
Mitt hår är fruktansvärt slitet och hemskt, blir inte bättre av att klippa det heller så jag tänkte att nu ska jag prova denna metod. Dom som hållit på med metoden har blivit väldigt nöjda och sagt att dom kommer ALDRIG gå tillbaka till schampoo. Schampoo och silikoner förstör håret så in i helvete. Vill att mitt hår ska må bra, växa mer och se snyggt ut.
 
Många tror att metoden är för dom med lockigt hår men icket. Ni som vill läsa om Balsammetoden kan gå in på denna sida Lockig.se
Jag har hittat en bra sida för godkända produkter också om ni vill kika på det, ni kommer förstå om ni läser på hemsidan vad det handlar om. Sidan med produkter finns HÄR!
 
Jag kommer dela med mig av bilder för att visa resultat, om det nu blir något resultat Hoppas på det bästa :D
 
På bilderna har jag just tvättat med mitt sista schampoo. Har inte gjort något med håret, varken torkat med hårtork, plattat/lockat eller haft i snodd. Har inga produkter som hårspray eller liknande i heller.

Project x

Howdie! Sitter i min ensamhet och ser grey's hos christoffer. Börjar skolan först 20 i 4 imorgon, det endast för att kolla provresultat och något annat julmys på Tyska lektionen, yeeeeey....
Börjar dock svida i ögonen och tror jag ska krypa ner hos chrille strax.
 
Har för övrigt startat ett litet hårprojekt, de flesta som gjort samma grej verkar bli sjukt nöjda över resultatet. Skriver mer om det imorgon. Godnatt på er:)
 
Hittade en rätt så gammal bild på mig och Christoffer(bilden är konstig pga att det är fotat mot en datorskärm). Helt sjukt hur mycket man förändras på något år.
Vad vore jag utan dig, min fina Christoffer♥

Pizza pizza pizza

Hejsan bloggen! Har just tryckt en pizza som jag gjorde själv, hur god som helst vart den!
Måste plugga idag och göra lite rester, annars blir det att ta det lugnt och sen vara med christoffer :)

you are my heaven

Hoppla! La mig just ner i sängen efter att ha suttit baki symaskinen nästan hela kvällen. Sydde något till felix som ni får se imorron förmodligen. Donade på med massa annat tidigare, färgade förlängningen, klippte till den och sånt.
 
Ska se lite greys nu och sen återstår det att se när jag somnar. Saknar min pojke otroligt mycket, de e så tomt utan honom brevid mig, varför ska killar vara nördiga i spel, sitta och lana en hel helg, trams!
Godnatt på er:)
 

Nail tutorial, inspiration av Mario mushrooms!

Observera att jag har geleförlängning på mina naglar, fungerar lika bra på vanliga långa som korta naglar men även på plasttippar:
'
 
 
Jag använde mig av dessa produkter:

get lost

Hejsanhoppsan!
Sitter just nu och dricker en smarrig Chai Latte och ser Grey's anatomy. Väldigt skönt må jag säga eftersom jag var ute hela natten igår och hade prov tidigt på morgonen så sovit 3 timmar. Men det var det värt för hade så fruktansvärt kul, var och hasa bil, åkte bob och massor med skoj. Blöt blev man men de var det också värt! :D
 
Fick föresten en ett stickat pannband eller vad det heter av Svärmor, hur fin som helst :D

gårdagens inlägg

Tjena Tjena! Har inte hunnit blogga något på nån dag eftersom jag haft lite plugg att göra bort. Börjar närma sig jullovet nu så blir allt fler rester att göra faktiskt.

Nu är jag Påväg mot bion för att se "The Hobbit" är ruskigt taggad för filmen, hoppas den är grym! Blir två feta hotsnacks å en mustig cola till det också.

Här har ni en fjollig bild tagen i ett provrum på HM, kände att behövdes :)


Poison

Trött, sliten och äter på en glass. Det är vad jag är och gör just nu.
Inte många dagar kvar till att Hobbitfilmen kommer ut, är sjukt taggad och vill gå på bio å äta hotsnacks!
 
Ironin om hudfärger och religion börjar flöda kring hela facebook och det börjar nästan bli roligare och roligare, ungefär som facebookgruppen "hästar finns inte" där dom påstår att hästar är en frukt. En av dom roligaste och bästa grupperna som någonsin skapats.. Men det är väldigt bra att folk kommer med sin röst och ger sina åsikter. Så länge dom är med FAKTA och RESONEMANG, vilket TYVÄRR många inte är, det är då jag reagerar...
 
Nu är det bara att se lite serie och sen försöka sova, godnatt på er! =)

Instapics

 

A shitload of thoughts.

Hej på er!
Snar är det för tusan JULLOV! och då är det mindre än ett halvår kvar till att jag tar studenten. Kan inte förstå att jag ska göra det snart, vafan ska jag göra med livet sen då? Jag har inte ens ett JOBB!? kanske ett senare problem men man hade ju gärna försäkrat sig med ett jobb i förväg...
 
Har bestämt mig att försöka lyfta ut saker som tynger ner mig.
Jag tar oerhört illa upp om invandrarkommentarer och inlägg angående invandrare och muslimer på facebook. Dels för att mina föräldrar och min bror var invandrare(jag är föddes i sverige) och dels för att jag är muslim. Jag har stor respekt traditioner och människor som vill bevara dom, jag tycker absolut inte att dom ska försvinna och förstöras för att "vi" får hjälp.
Men det känns som att det är svenska samhället som hänger ut "oss" när dom säger att dom inte ska ha pepparkaksdräkter på lucia för det anses stötande, mot vem? Mörkhyade? Vad i hela friden snackar dom om? Varför ska barn inte få klä ut sig till pepparkaka? Varför ska ALLA invandrare få ett dåligt ansikte via en artikel eller liknande för att det kanske är EN invandrare eller svensk som sagt att dom tycker det är stötande.
Om någon tycker att småflickor ser hemska ut när dom är råsminkade vid 13 års ålder, ska man då sluta sälja smink? När minderåriga röker och super sig fulla, slutar dom sälja cigaretter och alkohol? Nej.
Kanske dåliga exempel men jag försöker bara förklara på bästa sätt att människor kommer alltid att finna något klagomål. Sen är det upp till sverige själv att dra fram eller ta bort regler. Jag har ett visst medlidande för civila hur dom drabbas för sina traditioner, verkligen tråkigt. Själv tycker jag tillexempel att Jul ser jätte mysigt ut, för att jag själv inte firar det. Men när samhället ska överdriva och komma på med svammel som att barn inte får klä ut sig till pepparkaka på Lucia är rena rama idiotin. Läste för övrigt en artikel om det(däför jag pratar just om det med utklädning) och barnets mamma sa att hon inte vill ha sin son i något Ku Klux Klan tåg. Riktigt rätt sagt. HÄR hittar ni artikeln.
 
Ingen invandrare som faktiskt måste fly sitt land får välja var dom ska åka. Att dom kommit till sverige är en stor ny chans för dom att leva och det ska Sverige som ger chansen ha en eloge för och dom som kommer till landet ska ta den chansen. Som väldigt många har gjort men som inte syns eller näms. Att vissa begår brott är en helt annan fråga, det är inte fler invandrare än svenskar. Det kommer alltid begås brott, varför kan man diskutera. Att alla kommer klaga på varann oavsett vad är ett faktum oavsett hudfärg och religion. Men när jag sitter på bussen och jag hör någon skrika "försvinn härifrån din jävla guling, dra till ditt jävla land, åk till ditt hemland din fula jävla guling" så undrar jag vars faan är världen påväg. Jag blir så stum i sånna situationer och kokar inombords. Jag är glad att jag aldrig fått ett rasistiskt påhopp. Men det endast för att jag ser inte utländsk ut och pratar ren svenska? Men familjemedlemmar har fått en och annan kommentar, och jag kommer aldrig att förstå varför.
 
Jag kanske är oinformerad och okunnig, jag kanske har skrivit helt dumma och fel saker, jag må vara obrydd om mycket och kanske för brydd i det jag skrivit om men jag tror, att världen inte är berädd för den sanning som ligger bakom allt hat som egenltigen inte borde finnas. Ingen individ är berädd för den sanningen och ingen kommer någonsin att vara det heller..
 
Nu tänker jag göra ett försök att inte påverkas så mycket av det jag just förklarat ovan, och istället vara lycklig för det jag har just nu i min värld - min Christoffer, min familj, mina vänner och mat på bordet. Tack för mig.

Haircutting time!


Nobody knows

Endast 2 minusgrader idag och ändå ganska mycket snö, som i detta fall 08:orna skulle kalla för "kaos". Tycker det är supermysigt men det kan gärna komma ännu lite mer snö och kylan kan gärna stanna av vid 5-10 minus.
 
Och vad änder idag? Nej ingenting som vanligt. Kanske är fyllechaffis, kanske klipper mig, kanske degar i sängen och ser film, kanske spela assasins creed på Xbox, kanske göra allt jag just nämnde. Jag vet faktiskt inte. Helt oplanerad lördag, lite tråkigt kan jag tycka.
 
Bild från förr förra vintern i Kåbdalis. Flashiga pjäxor också...

never look in to the eye

Helå!
Snopet som tusan att proven idag gick åt pipsvängen. Rättskunskapen gick något bättre än filosofin men ärligt, vem faan fattar något av filosofi?.. Plus att läraren verkar vara helkonstig när jag frågade vad som händer om jag inte klarat detta prov, kort sagt IG i hela betyget OAVSETT vad jag fått i andra prov, inlämningar osv som vi gjort, och detta var ju inte nå nationella eller så utan ett helt vanligt prov. Sug min högra säger jag då.
 
Väntar just nu på att christoffer ska komma hem, förhoppningsvis har han köpt tonvis med godis åt mig PLUS att vi ska äta tacos. Blir nog en underbar kväll även fast jag är sjukt bitter idag. Fast ioförsig så behöver jag bara se han för att få ett leende på läpparna, det löser sig nog:)
 
En lite yngre Emina. Tror jag var 15-16 år eller något sånt :)

Make-up corner

Nu är bordet, spegeln och grejerna på sin plats. Bara lamporna som fattas dock. Är väldigt nöjd måste jag säga. Har aldrig haft en sån här liten hörna med make-up grejer och sånt.
 
Känns bra också för hade en hutch, eller vad de nu heter, där tidigare som jag bara samlade kläder, på kläder, på kläder på. Så nu blev mitt rum lite mer öppet och städat :D
 
Ursäkta dom dåliga bilderna men har svin kasst ljus i rummet och det är mörkt ute.
Fyllde lådorna med det smink jag hade. Kul nog är ena lådan bara ögonskuggor och den andra övrigt smink. Behövs nog inte köpas något nytt på länge iallafalll! hahahahahah kul va? nä ok, det var ju inte så roligt endå.
 
Tror jag blivit knäpp av pluggandet...

I never really cared until i met you

Hej alla läsare!
Sysslar inte med mycket idag faktiskt. Slutade rätt sent och har två prov imorn så det betyder PLUGG och massa gotta, måste tröstäta lite pepparkakor och dricka lite glögg..
 
Pappa ska fixa klart min "sminkhörna" eller vad jag ska kalla det. Spegeln är målad och bordet är på plats med alla grejer. Underbart! Äntligen slipper jag sitta på golvet och sminka mig, wohoo!
 
Ikväll är det DERBYYY i hockey. Vi hejar GIVETVIS på Luleå och hoppas dom tar hem segern ikväll!!
 
Hade lite tråkigt igår medan Christoffer nördade spel på sin mobil så passade på att störa han så mycket jag kunde genom att fota hans vackra ögon
 
 

The Hobbit

hallådär! Sitter just nu och smuttar på glögg. Älskar vintertiden, så himla mysig och framförallt god med alla pepparkakor, lussebullar, glögg och allt man kan tänka sig!
Själv så firar jag inte jul. Kanske därför jag tycker det är så gott och mysigt? Brukar spendera Julafton och sånt hos Christoffer. Annars sitter jag hemma och gör absolut ingetning:)
 
Ska på ett tag åka och hämta ut biobiljetter till filmen HOBBIT!!!! Som jag längtat alltså. Sagan om ringen trilogin är ju en stor favorit för mig, dom bästa filmerna som någonsin gjorts och nu kommer ännu en ny ut:D Så jag och Christoffer ska (som vanligt) på bio. Helt sjukt att biljetterna släpptes i förrigår och det är fullbokat en vecka framåt, om man nu inte vill sitta längst ner eller längst ut och bryta nacken. Plus att dom spelar filmen i 3D high frame rate, 3D och vanligt, allt är fullt. Tur att vi ändå hittade redigt smaskiga platser i mitten. Måste varit någon som glömt hämta ut sina biljetter dom bokat så dom släppts ut igen. WIHOO TAGGGA :D:D:D!!!!!
 
bild från google
 

Ansiktskräm

God morgon på er!
Ska precis hoppa i duschen och göra mig i ordning för skolan, har sovmorgon till 9.40 idag vilket är fruktansvärt skönt måste jag säga..
 
Iallafall så har mamma och jag beställt lite nya hudprodukter. Jag har alltid varit den som använder en och samma kräm i nyllet och på kroppen, den är också beställd. Det är en större burk med kräm som är heeelt otrolig. Den smäckar jag alltid på ordentligt om jag till exempel brännt mig i solen på sommaren, det försvinner nästan helt dagen efter!!
Men den krämen är väldigt fet så jag tänkte prova något nytt för ansiktet. En dag och natt kräm (INTE ANTI-RYNKKRÄM).. Har inte kommit in i den åldern än riktigt??..
 
Den Rosa burken: En dagkräm för ansiktet, anpassat för känsligare hud. Perfekt för mig som får så torr hy i kylan och den är perfekt för att smörja ansiktet innan man smetar på sminket!
 
Den Vita burken: En dag/natt kräm(kommer använda den som nattkräm) som återfuktar huden. Det är i denna "serie" som den större burken jag nämnde tidigare också finns för både kropp och ansikte i ett. Den här är då inte lika fet som den större burken, enligt mig, men lite fetare än den rosa burken och passar bra som nattkräm för att återfukta och låta huden återhämta sig efter allt smink och den kyla man utstår som torkar ut huden under dagen (om man nu bor i norrbotten?..)
 
Allt är beställt från Yves-rocher.se

Haircut

Hej på er läsare!
Hann inte blogga igår eftersom jag hade lite ärenden att göra. Fixade ihop mitt nya bord och nu fattas bara spegeln så blir det perfekt!
Jag lovade också Ida att fixa hennes hår igår. Det blev faktiskt väldigt fint tycker jag. Blir så sugen själv på att lägga in en förlängning men dom är ju så fruktansvärt jobbiga att ha, för dom som inte vet vad jag menar så är det lim som sitter fast ungefär 0.5-1cm från hårbotten som ska hålla fast löshåret och det kan göra ont i en vecka.. Måste iallafall klippa mig, det är ett som är säkert!
 
Resultatet på idas frilla ser ni här nedan:)

White as snow

Go morron, go morron!
Snön har börja lägga sig lite nu. Känns fortfarande konstigt att vi får snö först i december? Aja ska upp å väcka Gubbfanet nu och sen åka till storheden för att köpa mig ett sminkbord!  Äntligen, sitter och sminkar mig på golvet i mitt rum?....
 
Bild sen förra årets vinter :)

Love is all i need

Hemkommen och nerbäddad i sängen, äntligen! Det är så fruktansvärt kallt ute alltså!
Har varit hemma ett tag dock för vi satt och spelade kort ett bra tag innan jag skjutsa hem Ida och Amanda. En super mysig kväll med fika, donken-mat och kortspel:)
 
Nu ska jag allt försöka värma mig med med vovven i famn. Bara min Christoffer som saknas brevid mig♥ Godnatt!
 
Såhär såg jag föresten ut idag, har både ny tröjan, ny skorna och ny brallerna på mig :D

Fikadags!

Go kväll alla läsare!
Piss väder i norrbotten, Luleå. Massa snöstorm och -10 grader. Fast med blåsten blir det som -20 iallafall:(
Jag har lite brottom. Ska iväg å fika med några brudar!
Här får ni en bild på en liten tomte-nisse :D
Kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar denna lilla varelse. Trodde aldrig jag skulle bli så hundkär men titta bara på han:') Min helt egna sötnos som alltid blir lycklig från att man kommer hem till att det är sovdags och han ska komma och mysa ner sig bredvid en. Gullevovve♥