Filmmys!

Hello! Haft en mysdag med christoffer idag. Körde till kvantum och handla lite chirre och dirre och sen såg vi film, Thats my boy hette den, ganska rolig film faktisk:)
Igår såg jag en film som hette Wanderlust SKIT BRAAA!! Sjukt rolig så se till att se den hörni!
Nu ligger Chrille och snarkar brevid mig och jag ska dricka min varma choklad, se vänner en stund till innan jag börjar snarka i takt med han:)♥
Beställt ett par nya skor idag också!!!! Men vilka får ni se när dom kommer ;)
 
Bild från några år sen i Bosnien, helt bruun :(

Schema!

Hallådär! Vädret här uppe i luleå är underbart mysigt, älskar ju regn! Sitter och tittar efter skor och skulle beställa ett par som jag la upp för ett tag sen på bloggen men IGEN fanns inte sko hlvtet i min storlek.. Aja hittade iallafall ett par andra som jag ska beställa från Ellos!
 
Denna vecka ser ut att bli ganska lugn, något i denhär stilen!

Sep. 29, 2012

hallådär! Har inte haft tid för bloggen alls. Då jag tänkte blogga så bugga mobilappen och jag ides inte börja installera om förrän nu.

Igår var jag ute med Chrille och Nicke. Vi cruisa bara runt i lillbilen och drack äckligt kaffe på Max. Det är då ta mig fan det äckligaste kaffe som finns..

Nu ligger jag i sängen och funderar på att göra hål i tungan, väntar också på att min blåbärspaj ska svalna. Har mått illa hela hela dagen och vet inte varför. Så varför inte trycka lite gott och se film en sånhär lördagkväll. Ingen som vill hitta på något ändå eller så e dom flästa upptagna. Men det blir hur mysigt som helst endå:)!


Currydressing

Hejhå på er! Idag är det fredag och jag vettetusan vad jag ska hitta på. Har varit sjuk hela veckan och var hemma idag också, kanske inte bör vara ute då. Men man kan ju ta det lugnt en fredag med sällskap också.
 
Mina dagar är inte särkillt händelserika i nuläget, känner att jag verkligen måste ta tag i skolan för jag ligger så efter och fattar ingenting alls och proven bara ramlar in.
 
Igår gjorde jag en kycklingsallad till mig och Christoffer. Köpte också lite gott, typ chocklad pinnar eller vad det heter. Men dom fick man ju inte direkt njuta av eftersom jag hann gå på toa och komma tillbaka så hade gubbfanet ätit upp dom, haha :D
Kycklingsalladen bestod av vanlig isbergsallad blandad med någon annan "blandsallad" som man köper i påse, lite gurka, rödlök, riven ost och stekt kycklingfilé kryddad med vitökskrydda, grillkrydda, salt och peppar.
Gjorde en egen currydressing också som blev supergod, man blandar lite gräddfil, creme fraiche, naturellyoghurt, majonäs, lite lite senap, mild curry, gurkmeja(för färgens skull) peppar och salt. En hyfsat nyttig middag faktiskt! Eller en väldigt nyttig middag egentligen..
 

Vänskap

Jag kanske är svår att förstå som person. Jag kanske är svår att tycka om som vän för jag blir väldigt ofta missförstådd. Många förstår kanske inte min humor heller. Saker jag tycker är kul eller saker jag säger på skämt tar andra människor åt sig av vilket jag inte riktigt vill att dom ska.
 
Jag skäms för hur jag trott att jag är en "så bra vän" när jag egentligen ses som vilken människa som helst. Jag skäms för att jag alltid är den som undrar för att hjälpa men blir trodd tvärt om - att jag bara är nyfiken och ändå går jag aldrig därifrån för jag ser hellre andras lycka än min egen.
Jag är trött på lögner och jag är trött på att bli behandlat på det sättet. Vissa tror att jag inte förstår blickar, vibbar eller vad jag nu ska säga men jag är inte så dum som man kanske tror, jag förstår mer än nog.
 
Nu när jag sitter och tittar på serien "vänner" önskar jag verkligen att något sådant kunde existera i mitt liv. Att det alltid finns någon att gå till, vara med. Någon som inte tycker man är dum för att man gör något fel och någon som man kan skratta med. Man behöver inte ha samma humor, samma personlighet, samma klädstil eller samma intresse och man behöver inte acceptera allt och alla. Men man ska aldrig låtsas.
 
Det existerar aldeles för många "backstabbers" i världen. Varför pratar man illa om en person som plötsligt är världens finaste efter någon timma.
Varför bete sig som att man tycker om en person när man egenltigen inte ens vill ha personen i fråga nära, förklara istället direkt och låtsas inte vara en vän - Det är ett av det värsta man kan göra.
 
Jag har en vän som jag anser vara så bra för mig. Hon har varken klädstil, personlighet, intresse eller liknande som mig men vi har fruktansvärt roligt tillsammans, och hon är den sista som skulle döma mig för hur jag ser ut, hur jag beter mig eller vad jag gör. Men vi umgås aldeles för lite :(
 
(Nu anser jag inte att jag är världens bästa människa som aldrig snackar skit eller så, det är naturligt att göra det när man är arg på någon eller något.
Det jag försöker komma fram till är att jag tycker att man ALDRIG ska låtsas vara kompis med någon man verkligen inte tycker om. Jag vet hur det känns att tro att man är bra vänner men det visar sig vara tvärtom - och det gör ont.)
 
Nu ska jag mysa med min hund och laga mat till mig och världens finaste pojkvän som kommer hit på en stund, hoppas ni har en trevlig kväll allihopa!♥
 

Lårhöga stövlar

Hej på er! Sitter här i min ensamhet och snorar på. Jätte kul att bli sjuk såhär inför träningen..
Tror jag ska fuska lite och äta något gott. Har varit skit arg hela veckan för jag blev sjuk när jag skulle börja träna å allt men nu ids jag inte vara det. Blir nog att smälla i mig nå gott och hålla käften..
 
Sitter och tittar på stövlar vilket jag sååå gärna vill ha!! Ett par lårhöga stövlar. Så himla snyggt och elegant. Det jobbiga med så höga stövlar är att dom designas som för dom med VÄRDLENS minsta vader. Man får inte ha en muskel för då är dom för små. Hittade ju dom här på Zalando för ett tag sen men dom fanns inte i storlek och nu hitta jag ett annat helt okej par på halens.se  som ser ut såhär:
Bilden tagen från halens.se
 
Hade gärna haft lite klack men kan tänka mig att det är ganska bekvämt utan ändå.

morning's here!

God morgon på er allihopa! Har sovit lite småkasst eftersom jag inte kunnat andas genom näsan och har vaknat flera gånger för att jag varit helt sjukt törstig!! Så jag tog ledigt från skolan för att försöka må lite bättre:)

Sovit hos Chrille så grävde just i hans kyl efter frukost och hittade en kvarg och lite hårdbrödsmackor som passa perfekt!

Kvarg är jätte bra för er som tränar eftersom det innehåller mycket proteiner, lite kolhydrater och lite kalorier. Endast 55 kalorier och 4g kolhydrater per 100g. Det smakar kanske inte så gott men då har jag ett tips till er:
Kvargen ser ganska klumpig ut då du öppnar den men när du häller ut innehållet i en skål och rör om lite så blir det som en krämig yoghurt. Tillsätt sen ungefär 2 teskedar outblandad saft(vilken saft som helst men undvik svartvinbärssaft eftersom kvargen redan är nog sur) eller så kan ni stoppa i ungefär en matsked sylt.
Som ni förstår ökar kolhydraterna lite när ni lägger till sylt eller saft men proteinerna är kvar och kroppen skadas aldrig av lite kolhydrater per dag. Sen går det att vänja sig med smaken - alltså att äta kvargen helt ren!

Så min frukost bestod av två hårdbrödsmackor med ost, lite smör och hamburgerkött på och en kvarg med hallonsylt i :)


Sep. 25, 2012

herregud vad allt är stressigt! hinner knappt med något. Har inte ens ätit ordentligt idag alls och har inte Gymmat heller men det för att jag blivit sjuk IGEN!!! Är ute just nu med Chrille och hans polare och ska hem och äta tacos sen :)

Klippte mig lite igår så nu ser frippan lite bättre ut. Lovar att blogga bättre imorn!


workout

Ursäkta, har inte hunnit blogga så mycket idag eftersom jag slutade halv 5, åkte hem och lagade mat lite snabbt för att sen åka och träna. Har glömt att säga att jag tränar på Actic gym.
 
Jag körde ett "Core" pass med benträning, rygg och mage. Sen gick jag en powerwalk på rullbandet i 20 min. Kändes väldigt skönt om jag får säga det själv. Jag rekomenderar verkligen Core pass för dom som vill ha starkare rygg och mage, även ben och för dom som inte får så mycket gjort i det partiet "i ensamhet". Jag själv har lite svårt att koncentera mig om jag ska själv träna rygg och mage, typ situps och sånt. Slackar som efter. Men med Core pass så gör jag verkligen något och det känns bra. Jag menar när alla andra gör det instruktören gör inte skulle jag ba sitta där å titta på å gnälla att det är jobbigt som jag kan göra då jag är själv. Sen gäller det att palla arslet till gymmet också men det klarar ni som vill! :D
 
Åkte som sagt hem direkt efter skolan och gjorde en liten middag som bestod av sallad, fiskpinnar och min egengjorda sås av gräddfil, dill, vitlök och peppar. Fiskpinnar kanske inte är den smalaste och nyttigaste maten men det var äsligt det nyttigaste jag hittade i frysen..
 
Nu äter jag två hårdbrödmackor men keso och tonfisk på. Blev lite sent med maten idag men så är det när man har mycket att göra men för lite tid! Godnatt på er :D
 
 

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin
 

God morgon!

Sovmorgon till klockan 14 är inget jag klagar över. Sitter och dricker mitt morgonkaffe och funderar vad jag ska ha på mig idag, ingen speciell dag men det är dags att fundera eftersom att det bara är 5 plusgrader ute. Längtar tills det blir så kallt att man måste ha långkalsonger, älskar långfillingar, så fruktansvärt skönt :D
 
Idag börjar ju träningen också, även maten ska ändras. Satsar på att äta något var tredje timma men i mindre portioner.
Som idag till frukost åt jag tonfisk i vatten, två mackor med någon ostskiva på, philadelphia, gurka och så drack jag ett glas med C-vitamin. Jag tog mammas hembakade mörka bröd. Hon lagade det lite extra nyttigt så=) Philadelphia osten tog jag eftersom jag har lite problem med att äta smör på mackor, tycker inte de e äckligt men ja. Har väl blivit en allmän ful vana.
 

Video

Här e videon jag skrev om att dom tog bort den gamla och la in en ny med bättre kvalla, ta en titt på fredskåren!
 
Ska ta och se The avengers nu, dricka dr.pepper, äta godis och bara mysa med min pojke, gonatt på er!
 

2012-09-23

Imorn börjar ju träningen. Nyttigare mat och ett sundare liv. Ska bli väldigt skönt faktiskt. Kommer ta bilder på måltider och sånt så ni får följa med lite på "resan" i hur jag lägger upp mina måltider och min träning, målvikten är ca. 58 kg och denna gång SKA jag komma mig dit! :)
 
NU ska jag dock trycka en pizza och äta godis..
 
Jag och min fina lilla Felix ♥

mobilblogg!

godmorgon på er! Hann inte blogga igår. Vi var ute och härjade på dan och sen åkte vi direkt till avan för fest. Kom hem kring halv 5..
Festen sög för övrigt. Jag hatar bråk innerligt. Speciellt när det handlar om lite grovare. Nåja försökte springa runt och lugna ner alla, det gick väl nästan bra -.-

Idag måste jag plugga och göra klart en redovisning. Ska svulla lite godis och mysa på:) Videon jag la upp sist är borttagen men det för att den skulle bli i bättre kvalité. Så en ny finns uppe i HD kvalité med samma namn! Lägger upp den sen då jag sitter vid datorn :)


Rise and shine!

God morgon på er! Imorse vaknade jag ganska pigg faktiskt. Bestämde mig för att laga en smörgåstårta som blev supergod! Just nu sitter jag hos Chrille och tittar på när han spelar -.-

Det är ju lördag idag så blir väl att sitta uppe ett bra tag men vad vi ska hitta på det återstår att se :)


Party!

Hallådär! Just hemkommen från fest. Blev inte att sitta hemma och ruttna trots allt! 
Kul var det med lite dans, hopp och skrik och skönt när allt skedde i Hertsön för jag orkade verkligen inte färdas längre än så för idag! Nu ska jag ta och dricka upp min varma choklad och medans kan ni ju ta en titt på Fredskåren!!!
 
 

Ny blogg!

Som ni ser så har jag bytt blogg. Det för att namet Faranush inte är så fint eller hur jag ska förklara. Faranush kommer från filmen Yes man som några av mina kompisar sen högsadiet sett å sen dess har det blivit ett litet "nick". Men nu på bloggen så vill jag inte ha det namnet utan det blir ändringar. Tycker det är lite jobbigt att man inte kan byta bloggnamn utan man måste som "skapa en ny" :/
 
Morsan har bakat äppelpaj, jag har ballerina kakor i skafferiet och en Ben&Jerrys glass. Vet inte vars jag ska ta vägen när allt gott som bara dras till mig. Ska se till och käka upp allt innan måndag för sen börjar jag med annan kost och träning!
 
Ikväll blir det nog en lugn kväll. Har det väldigt tråkigt, inget alls att göra. Dom flesta verkar upptagna också så blir nog att sitta och se serie en fredagkväll som denna, ser vänner för 5:te gången..
 
Tänkte jobba på designen också som för övrigt är skitful. Vet inte vad jag tänkte riktigt..