New in!

Tjänna!! Som ni ser så har jag ändrat designen, lite finare än den förra iallafall. Eller?
Ja det kommer ändå bli så att jag blir less på den om någon dag och vill fixa en ännu bättre, lite perfektionist..
 
Imorn skulle jag hjälpa ida med hennes hår. Hoppas det blir lika bra som sist vi mixtrade till det lite.
Jag har shoppat med mamsen idag och är sjukt nöjd, köpte verkligen grejer jag letat efter :D
Jag har varit skeptisk mot dessa byxor men tänkte att jag ger dom en chans(anser att dom ser ut som strumpbyxor och är som strumpbyxor) men dom ser faktiskt bra ut på så!
Carlings, DR.DENIM - 399:-
Lite lång stickad tröja från HM - 199:- 159:-
Stickad tröja med spetsdekorationer från Kappahl - 399:- 279:-


Det jag köpt var inte på rea alls, utan jag hade massa jävla kuponger!

Sorry!

Ursäkta röran, fixar designen!
 

Flatforms!

Hej på er! Idag finner jag tid att blogga eftersom jag ovanligt nog inte har något speciellt viktigt att göra. Dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket annat än att plugga, vara med Christoffer, plugga och sova. Det är ocskå mycket annat som är som påverkar mig ganska mycket psykiskt och för hoppningsvis så kommer det bli bra tillslut.
 
Nyår och jul börjar knappa sig in och jag är till skillnad från många andra väldigt taggad. Även fast jag inte firar jul så tycker jag att det är otroligt mysigt med lov, pepparkakor, lussebullar och mys. Och vem gillar inte nyår?:D
 
Bland allt plugg och gorm så har jag gått in nyskorna. Så sjukt sköna och snygga dom är! Och man blir ju äntligen lite längre, största pluset ligger ju där någonstans?
Imorn ska jag på stan också för att köpa någon tröja eller så. Känner att jag förtjänar lite nytt när jag ligger på VG i ämnen jag ABSOLUT inte trodde att jag skulle göra. Känns fruktansvärt skönt må jag säga. Då vet jag att jag inte bara slackat igenom hela trean utan faktiskt kämpat lite.
 
Här får ni se hur mina nya supersnygga pjucks ser ut :D!
Från Ebay - 374:- (med frakt inräknat)

Nov. 25, 2012

hallå hallå det var inte igår! Sitter just nu och pluggar på, lyssnar på mysmusik och tar det lugnt. Det är verkligen deg söndag. Har som suttit och funderat hela kvällen hur jag ska orka träna igen och försöka jobba ännu hårdare i skolan. Har även tänkt mycket på hur MYCKET jag kan störa mig på vissa personer här i universum och jag säger ändå inget, helt sjukt att jag ödslar tid på sådant men alltså ibland funderar jag verkligen på varför man är sån. Fast jag brukar tänka att det är bara så dom är och då får man gilla läget eller gå därifrån. jag menar jag är inte heller perfekt. Men tyvärr så är det mer komplicerat än så. Jag förstår inte hur människor kan ljuga så förbannat mycket och hur man kan tro sig vara så himla mycket bättre än alla andra. Påstår inte heller att jag aldrig ljugit men landa för faan, det finns gränser..
bra där fick ni er ett klagoinlägg!

Och från det ena till det andra så har jag en video in progress, så håll utkik! Go'kväll!


Snölängtan

Hallådär!
Ursäktar dålig uppdatering, men mycket skola och det börjar bli illa när man somnar mitt i allt..
Sen jag uppdatera sist har inte ett skit hänt faktiskt. Jag har beställt ett par skor som jag fick igår som jag kan fota och visa er senare.

Har lite tid över faktiskt så jag tänkte göra en video, vad för video får ni allt se. Men ska det bli nå måste jag börja nu så vi hörs! :D
Börjar få extrem vinterlängtan nu..
Biden är för två vintrar sen då jag Christoffer och Einar åkte till Kåbdalis.

morning's here!

TJEEENÖÖ!
Sitter och äter rester från smörgåstårtan vi åt igår, superduper gott!! Vi satt en hel hög hos chrille och förkrökade med gomat. Ikväll blir det inget drickande för mig dock. Fick sån ångest igår när jag slösade 300 spänn på krogen.. Ska va fyllechaffis idag istället.

Chrille fick ju sin överraskning igår. Min supercoola tårta till min supernördiga pojkvän. Vi fick oss alla ett gott skratt iallafall! :D


suprise suprise!

Hej på er!! Sorry för den värdelösa uppdateringen men har bara degat i sängen för har blivit sjuk IGEN!.. Immunförsvaret är på topp!!!!! Sitter och snorar, hostar och nyser som en tok:(
 
Jag har funderat på att lägga in någon slags tutorial på nå coola naglar som jag gjorde. Väldigt enkelt och busigt kan man väl säga? Ja ni får ju se helt enkelt :D! Tänkte att jag ska avnjuta en Ben&Jerrys(glass e bra för halsen!) och så ska jag se till och plugga färdigt några saker så jag är ledig för helgen! :)
 
Igår fyllde Christoffer 18 år så vi var hos han och åt tårta, han öppnade sina presenter åså. Jag köpte 2 st klockor åt han som är supersnygga faktiskt! Men han har inte fått nog med grejer för imorn så ska jag fixa två saker till och det får ni allt se imorgon vad det är, är sjukt taggad och hoppas det blir bra! Det är så att hans polare ska till han och äta smörgåstårta och sen ska vi vidare mot krogen och vill göra det bästa för världens finaste kille♥:) kommer bli suuuper WOHOOO :D
Hot piece of ass - Födelsedagsbarnet ♥
 

New in

God morgon på er!
Idag består dagen av PLUGG och mys. Ska spendera dagen med Christoffer, som fyller år imorgon. Ska väl göra det lite mysigt och så till oss, med andra ord tjockismat osvosvosov...
 
Anledningen till varför jag inte lagt upp bilder på den nya jackan är för att när jag fotat mig själv i den så känner jag fyhelvete vad stor jag blivit, jag veeet jag veet klassisk mening för tjejer men det är inte riktigt på det sättet för mig. Jag klagar inte på att jag är fet till allt och alla, påstår inte att jag är riktigt fet heller. Det är bara ren fakta att jag gått upp sen länge. Och sen är jag kort som fan också så det ser ännu värre ut än vad det är. Men nu får de väl va nog för jag ser väl likadan ut på alla bilder och jag får acceptera att det är faktiskt såhär jag ser ut.
 
och justja, jag inhanlade en ny soptunna igår till er som vill veta, en grön sådan med lock på, från dollarstore för 20spänn. Den får ni tyvärr ingen bild på.
 
Här är nyjackan i sämre bilder :)
Övriga kläder som byxor är från HM (värdelös kvalla men underbar passform) 400:-
Skor från skottland, ingen aning om pris eller affär.

Makeup box!

Tjoho!
Dagen idag har väl varit okej faktiskt. Fick G på mitt rättskunskapsprov. Inte alls nöjd faktiskt eftersom jag måste ha FULL POTT på nästa prov för att nå ett VG.. Känns ju lagomt kul. Tycker det är jätte dåligt att bara ha 2 chanser att prestera och det ska sätta ens betyg.. Självklart föredrar man mindre prov men när det kommer till dedär så blir man ju lite less faktiskt.
 
På tal om förra inlägget och pyssel så har jag gjort färdigt min "sminklåda" nu. Det tog ett tag eftersom att limmet skulle torka och så ska man ju ha tid för dedär också.. Nåja jag har iallafall något att stoppa allt smink i så det ligger inte utspritt överallt! Såhär blev resultatet!:)
 
Inte särskillt snyggt gjord men vem ska titta på den liksom..
Tycker det var jävligt kreativt faktiskt, gjord av skokartonger, tapet, tejp och lim! :)

mucka inte med vakthunden!

Tjena!
Vad händer här i regniga Luleå? Nä, faktiskt ingenting. Har varit fyllechaffis hela helgen och försökt att koppla av så mycket som möjligt, minska på stressen lite. Har faktiskt aldrig haft sån stress och orolighet förrut och jag skulle hemskt gärna inte vela ha det så igen. Vet som inte vad som orsakade det hela, mest troligt skolan.. Aja det börjar bli bättre nu faktiskt som tur är!
 
I veckan fyller världens finaste pojkvän år! Har faktiskt kommit på vad jag ska ge han i present vilket är super skönt! Grubblat på det i evigheter. Inte så jäkla lätt att hitta presenter faktiskt, och man fyller ju bara 18 en gång liksom. Ska bli så skönt i veckan med gomat och massssor med mys. Mot helgen väntar förmodligen krogen också. 
 
Idag kände jag att jag ville pyssla igen så jag började tänka på sånnahär "VARNING FÖR HUNDEN" skyltar och tycker dom är så fruktansvärt fula, oftast gula och tråkiga SÅ jag bestämde mig för att göra en helt egen! Det kan ju alltid vara bra att ha en sådan för tänk om det kommer en liten unge som säljer jultidningar eller kommer på bus eller godis, så är dom hyperallergiska eller livrädda för stora som små vovvar. Kan ju vara en vuxen också som är rädd för en nyfiken och glad liten vovve, man vet aldrig.
Iallafall så gjorde jag en egen med lite färg och så hemma hos chrille, laminerade den också lite fint. Mycket bättre än domdär stora gula och fula sakerna..
Här är resultatet! :D

Break

Hejsan hejsan! Tog en liten paus för att koncentrera mig på att bli klar med plugget. Gjorde två prov i fredags och jag är ganska säker på att jag får G på båda iallafall. Lite less att jag inte kommer få bättre men aja jag lär ju märka.. Har fortfarande inlämningar att göra.
 
Jag såg precis klart sista avsnittet i sista säsongen av vänner. Jag kommer ALDRIG att tröttna på den serien. Detta var alltså 4:de gången jag sett om den om jag minns rätt.. Krävs mycket för att jag ska gilla en serie så då det väl kommer ut något RIKTIGT bra så tittar jag på det, som typ Game of Thrones, så sjukt bra serie och börjar bli LESS på att vänta på ny säsong!!!
I väntan på nya säsonger och bättre serier så ska jag se om Greys anatomy. Det har kommit 3 nya avsnitt jag inte sett så ska se om hela från säsong 1, för också typ 3:dje gången. Serien har nu sammanlagt 9 säsonger och är GRYMT bra! Gillar lite att den aldrig tar slut...
 
Nu ska jag göra mig en latte och koppla av, kör fyllechaffis ikväll också :)

Let it snow

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har varit väldigt upptagen. Att blogga kan faktiskt ta mer tid än man tror och man hinner inte alltid. Som nu ska jag egentligen plugga men jaa.. Det går segt som tusan! Har varit och letat jobb också så det är fullt upp faktiskt.
 
Idag ska jag alltså bara sitta och plugga på. Ska försöka lägga mig lite tidigare också men det brukar inte bli av faktiskt. Är så fruktansvärt trött:(
 
Snön har börja lägga sig här i Luleå äntligen. Kan inte säga att jag inte gillar snön. Så himlans mysigt och kul! Åka skidor(utförs inte längdskidor. Hatar längdskidor..), skoter, pulka, åka skriller och spela hockey, sladda med bil och allt sånt lek, ska bli så roligt! Får hoppas på en lyckad och mysig vinter :) Tror många av er som firar jul också börjar längta? Jag gillar nyår också. Får oftast presenter då eftersom jag inte firar jul, och vem gillar inte att få presenter och även ge och se andras lycka :D?
Justja, jorden skulle ju gå under i år, får se hur det blir med dedär. Vad som helst kan ju hända
i den värld vi lever i..
En gammal vinterbild på mig. Och nej inte sådär 10 år gammal med tanke på att jag har skor med kardborre...
Närmare förra vintern faktiskt:)

Vet ingenting

Hej på er! Jag vet att jag inte bloggar så mycket på sistone men jag finner inte tiden alltså. Det är mycket skola och skolan är ju som viktigaste av allt. Jag kan inte påstå att jag varit särskillt aktiv där heller.. Måste verkligen skärpa mig, jag menar jag är på det stadiet att bara gå ut med G i 3:an. INTE alls okej. Även fast jag inte planerar att gå någon speciell samhällsinriktad grej på högskola så känns det ju bättre med bra betyg.. Jag är mer estet av mig. Funderar på att gå frisörutbildning eller nagelteraput utbilning när jag fått ihop dom pengarna.
Valde samhälls endast för att det är bredare utbildning, hade ingen aning om vad jag ville bli i 9:onde klass liksom? Och frisör hade alldeles på tok för höga poäng så dit kom man ju inte in.. Ångrar lite att jag inte gick teknik eller något sådant, jag gillar faktiskt att hålla på med sånt, eller vetrinär.. Aja livet suger just nu, eller?
 
Imorn har jag psykologi redovinsing, ska bli tråkigt. Imorn är det också dags för JOB HUNTING. Ska jävlar lämna in CV över hela stan. Lovar att ingen kommer höra av sig ändå men då ska ja terra och gå dit varje dag för JAG SKA HA ETT JOBB! PUNKT!
 
 

Roadtrip!

Hej på er!! Jag, Chrille och Torkel åkte till Norrköping igår på morgonen för att hämta Christoffers nya vrålåk. Män å deras motorcyklar.. Fast själv kan jag tycka att det är skit coolt och skulle gärna vela kunna köra cross och sånt.
Det är ju på grund av att vi åkte som jag inte kunnat blogga.. Vart helt slut när jag körde 6 timmar i TJOCK dimma med släp medan Chrille och hans pappa låg och snarka.. Körde i värsta timmarna också, typ från 11 till 5, men det var superkul ändå :D

Lagade just en middag till mig och mannen så vi ska sleva i oss det och Srn mysa film:)

Träning på schemat imorn!!


Foood

Hej alla läsare! Sitter just nu på Max med Chrille. Vaknade kring halv 3 idag, Helt sjukt vilken seg dag det har varit. Allt har kännts så tungt så vi tröstar oss med lite maxkäk! Är chaffis ikväll också, känns skönt att inte supa eller härja på. Bara ta det lugnt..

har funderat på hur och vad jag ska göra för video snart. Något smaskigt blir det allt så håll utkik!!

Gubbjäveln bara äter och äter..


Ny jacka

Hej hej hallååå!
Gårdagen var fullsmockad så hann inte blogga. Bestämde mig för att dra ut med brudarna på krogen. Det var väl hyfsat kul men jah. Jag vet inte jag kännde mer för att vara hemma eller nått. Eller ja kännde inte så igår men idag så tänker jag att ja hellre hade struntat i krogen.
Eftersom jag varit så dålig på att blogga på senaste så lovar jag en videoblogg så snart som möjligt, håll utkik ;)
 
Nåja, jag klickade hem en ny jacka för en stund sen. Ingen vinterjacka men höst/vår/sommar jacka typ? Den går säkert att använda på en varmare vinterdag också. Får väl se hur tunn den är när den kommer.
Såhär ser jackan ut iallafall:)
Bild från google