push it to the limit

Trött och småhängig sitter jag just nu och ser serie. Skulle till skolan men jag mådde rätt dåligt på morgonen och var så fruktansvärt trött så jag stannade hemma. Konstigt nog gick jag inte och la mig utan jag valde att äta en feting frukost och gå långpromenad med vovven. Smällde i mig en skål med risgrynsgröt och två hårdbrödsmackor med ägg på, mums!
Ikväll ska jag på ett nytt träningspass som heter Efit. Vetetusan vad det är men något liknande muskelpump skulle jag tippa på.
 
Ska dessutom sy klart min kjol hade jag tänkt, visar nog hur den blir då den är färdig :)

kreativ!

Idag låter jag kreativiteten flöda. Började dagen med två lektioner och sen ett träningspass. Var väldigt skönt att träna på morgontid så att säga.

Just nu öppnar jag lite beställningar. Har också börjat sy på en egen kjol i sammets tyg. Tror den kommer bli jätte bra och jag får äntligen en kjol!! Är så less på kjolar på affären som aldrig passar min kroppsform. Har man mindre midja och stora höfter så sticker kjolen ut jätte mycket och man ser riktigt knäpp ut. Så jag syr en egen efter min smak och min form :D !


Träningsverk!

Well hello mannar!
Slösöndag eller vad säger ni? Själv har jag en sån fruktansvärd träningsverk. Var och gymmade men min pojkvän igår och han "pusha mig to the limit" eller vad jag ska säga. Har tränat 2 veckor i streck men inte på dethär sättet, han bad mig göra något som kallas för "dropset", fruktansvärt..
Brukar vanligtvis köra pass eller så har jag ett schema som jag följer. Klarar jag 12 eller fler på en maskin så ska jag höja vikten till nästa gång, alltså bara en repetition. Men nu ska jag ändra på det och köra upp till 15 ggr och 3 rep max iallafall.
 
Jag har beställt mitt gelé nu och massor med andra nagelgrejor. Kan knappt vänta tills det kommer till dörren :D:D
 
Igår var jag föresten hos Emmas kille Pontus och spelade monopol, NHL och tjilldrack lite, väldigt mysigt faktiskt :)
(bilderna är från igår)

Frågor angående BM

Hola amigos!
Jag har fått lite frågor angående Balsammetoden och tänkte förklara lite bättre nu vad det innebär och hur man använder det.
 
Som ni kanske förstår så använder man sig av balsammetoden för att få håret att bli fräscht och inte så slitet. Det är huvudsakligen till dom som har lockigt hår, det framhäver lockarna som sjutton, googla på bilder på balsammetoden och se själva vilka förvandlingar det blir.
Jag har själv bekanta som använder sig av BM och har gått från ultrakrulligt hår till vackra "korkskruvar". Storbloggerskan Kenza använder sig också av BM och hon har även skrivit en del om det så där kan ni också kolla!
 
Nu till själva metoden:
Det finns hur mycket balsam som helst att använda sig av. Tricket är att använda ett balsam med så lite oljor som mycket i hårbotten och ett kanske mer oljigt i topparna, men akta er för det också. Även om balsamet inte innehåller silikoner så stänger det in håret om du inte tvättar det noga med vatten, ett tips är att skölja håret med KALLT vatten för att få glans i det men också av andra orsaker.
Men hur blir håret rent av bara balsam? Jo det är så att man använder sig bara av produkter som inte innehåller silikoner. Det ända balsamet inte kan tvätta bort är dessa silikoner som lägger sig som ett lager runt hårstråna och får håret att se fint ut tillfälligt. Så man använder alltså silikonfria produkter i sitt hår och balsamet som också ska vara silikonfritt sköter sitt jobb och får håret rent. Upplever du att håret är fettigt efter att du duschat en gång så kan det vara att du använder fel balsam (med mycket oljor och tjaffs i) eller att du inte masserat in det nog mycket eller låtit det verka.
 
Man kan inte heller börja med att bara tvätta håret med balsam utan det krävs ett "sista shampoo" som man ska tvätta håret noga med, massera bort alla silikon rester från håret och SEN kan man börja tvätta håret med balsam, alltså använder du shampoo en sista gång och framöver bara balsam. Ett till tips är att varje gång du tvättar ditt hår så börja stoppa i balsamet direkt, massera in det och stoppa upp i en fet klämma medan du duschar resten av kroppen och allt annat du gör i duschen för att sen när du är klar massera lite till och skölj av håret. På det sättet slipper du massera balsamet i en evighet och balsamet hinner lösa upp allt smuts.
Det låter som världens mest komplicerade grej men det är det verkligen inte, och det är VÄRT det.
 
Nu till produkterna:
som jag faktiskt gjort ett inlägg tidigare om. Många tror att det inte går att använda styling produkter men icket. Finns massor att använda. Sjäv använder jag mig av DOMHÄR silikonfria produkterna. Många produkter som hårspray, torrshampoo osv innehåller mycket annat skadligt så överanvänd inte.
 
HÄR har ni en lista på sista Schampoon, silikonfria balsam och andra stylingprodukter!
 
Har ni frågor så ställ dom gärna så kanske jag kan förklara bättre eller så kan ni gå in på lockig.se och läsa mer. Nedan ser ni mitt resultat från BM, på google finns som sagt fler på andra som använt sig av metoden. Godnatt på er!
 

Emina tipsar!

Gör som jag och bli medlem i plus i kassan!
Det är en hemsida som du får tillbaka pengar för allt du köper på internet. Till exempel om du vill köpa ett par skor på Nelly.com så går du in på plus i kassans hemsida, söker i sökfältet efter nelly, klickar på nellys länk och går vidare. Efter ditt köp får du en viss summa tillbaka i ditt "plus i kassan konto" och du tjänar på det i slutändan,Klicka på länken nedan och bli medlem :D
 
Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet 
plusikassan.se 

sleep

Vetorätt hit och fn-stadga dit. Är så fruktansvärt less och jag förstår ingenting av det. Tror jag struntar i det och lägger mig bredvid en snarkandes christoffer, känns ju mer lockande att göra det än att sitta och plugga något man inte ens fattar för fem öre..
 
Imorn ligger core och zumba på träningschemat. Ska köra hårt som fan eftersom jag vilat idag. over and out!

bubblebutt

Frusen och trött ligger jag och funderar om jag ska ta en vilodag från träningen idag. Har ganska många inlämningar att göra klart och behöver tid till det. Blir mest troligt att stanna hemma.
 
Märkte att bilden på Chrille i förra inlägget lockade många läsare när läsarstatistiken gick rätt upp. Kanske ska lägga upp fler bilder på han och hans söta rumpa;)?
 
Skämt å sido, nu ska jag slänga ihop nå mat till oss så återkommer jag kanske sen :)
 
Bild från somras i sundsvall

Muskelpump

Tjena!
Nyduschad och fräsch såhär efter ett gympass så ska jag snart gå och möta Emma. Hon ska få toppa mitt hår litegranna så kanske vi går ut sen eller nå. Kan inte vara ute allt för länge är så fruktansvärt trött och måste plugga lite.
 
För övrigt gick gympasset helt okej, körde 55 min muskelpump och 5 min crosstrainer för att varva ner lite(läs: jag tänkte köra minst 20 min men orkade inte...)
 
Nu måste jag skynda mig, heippa!
Dat ass, och akta bonnebrännan på armarna...
min favorit bild, så jäkla söt♥

sjukling igen :(

God morgon god morgon allihopa! Vaknade precis med ena näsborren igentäppt och andra till hälften. Och imorse mådde jag så jäkla illa innan ja skulle till skolan så jag stannade hemma :(
 
Just nu försöker jag piggna till lite och må bättre, äter kvarg och en hårdbrömacka för att sen ta tag i plugget. Ibland är det skönt att stanna hemma och bara göra bort massa plugg.
Ikväll är det Muskelpump på schemat, ska se om jag mår bättre, och även en liten klippning. Känner att det behövs toppas lite i håret, blev så slitt av slingorna :(
 
Tycker min hund sover lite roligt, kanske värt att testa den ställnigen? :D
 

Hårprojekt - Balsammetoden, efter en månad

Hej på er! har ju glömt bort att visa hur hårprojetktet fungerar.
Jag började ju med Balsammetoden för lite mer än en månad sen och jag tycker det har funkat hur bra som helst. Många tycker att det är jobbigt att hitta bra balsam och framför allt rätt balsam. Så svårt är det inte, det är bara att googla lite på balsammetoden så finns det hur mycket listor som helst. Vill ni ha extra tips från mig så kan ni klicka HÄR.
 
Det har funkat helt okej faktiskt, det är märkbar skillnad och jag känner hur håret mår mycket bättre än förr. Jag tycker inte heller att det tar längre att duscha som många säger. Det beror ju på om man vill använda olika balsam eller ett och samma till hela håret. Jag använder bara det vänstra balsamet som finns på länken(om ni klickar på länken och scrollar ner så ser ni) som jag skrev tidigar där uppe.
 
Det känns faktiskt som att håret växt mycket finare och snabbare men har dock lite risiga toppar för jag gjorde lite slingor för någon vecka sen, här ser ni skillnaden:
 
 
 

Gymmet

Sitter just nu och fikar på gymmet. Var tidigare idag på sjukhuset så det är rätt skönt att ta ut sig lite på träningen. Sen ska jag spela, plugga och mysa med pojkvännen:)

Har precis kört ett cirkelpass och väntar nu på Core. Pumpa pumpa!!!


Routines

Hola amigos! hur har ni haft det denna söndag? Själv så har jag kollat uppgifter som jag har att göra och planerat in då jag ska göra dom för att underlätta för mig själv. Har bokat in MASSOR met träningspass i veckan faktiskt och jag längtar!
Det är så att igår hade jag min "unna dig" dag, alltså en dag i veckan som jag får äta godis och grejer. Hela veckan har jag haft maten strukturerad efter var 3dje timme men i helgen har jag vilat och ätit lite sämre, jag har inte ens haft något speciellt sug efter socker. Jag kände direkt hur dålig i magen jag blev, har haft himlarns ont, som en "övermätthets känsla" och det ända "goda" jag ätit var en fruktsallad med lite vaniljvisp och typ 4 kakor. Fast ja åt två små 90gramsburgare till frukost idag också.. Kan inte påstå att det är  jätte mycket onyttigheter men jag har en sjukt känslig mage eftersom jag hade Kolik som liten. Nåja detta får mig att längta mer till rutinerna och även träningen. Nu när jag verkligen är uppvilad så kan jag köra hårt igen!
 
Imorn står Boxmix och Core på Schemat, nu ska jag dricka upp mitt te och spela lite. Go'kväll!
 
Bild från Nyårsafton 2012!

Smite

hejsan! Sitter just nu på toaletten, till er som vill veta. Har just varit på kvantum och handlat lite med Christoffer, ska nämligen baka "dagobert cookies" och göra fruktsallad med lite vaniljvisp - SHEETA GOTT!

Chrille har också fått mig att börja spela ett spel som heter "Smite". Liknar typ WoW men ändå inte, bra tidsfördriv faktiskt. Så ikväll ska vi lana och äta lite gott, hoppas ni har en bra kväll :D


Nails!

God morgon bloggen! Satt just och såg klart filmen "pitch perfect", fyfan så värdelös film. Se den inte.
Iallafall så är denna dag väldigt oplanerad, ska försöka plugga lite faktiskt annars ska jag nog bara ta det lugnt.
 
Magen kurrar som tusan så tänkte gå och slänga ihop någon laxmacka med ägg och en latte till det, MUMS! Hörs senare med något lite intressantare ;)
Gjorde lite naglar igår. Inte dom snyggaste må jag säga, plus att det är med vanligt nagellack men dom får duga tills vidare :D

boka resa - CHECK

Hoppsan, lite bakom flötet här eller vad säger ni? Iallafall hej bloggen! Det var inte igår..
Har haft fullt upp med plugg men framför allt träning. Det har varit så skönt att börja träna och har gjort det flitigt måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Dock så kände jag i torsdags(igår då) att mina muskler behöver mer vila. Har tränat lite för hårt för att vara första veckan på över ett halvår. Darrade i hela kroppen när jag skulle göra magövningar tillexempel. Så ska vila i helgen och sen kör jag på nästa vecka igen!
 
Jag provade ett nytt pass som jag aldrig provat på förr, nämligen muskelpump och jag tycker det var hur bra pass som helst. Det kändes riktigt bra att vara där och verkligen köra fullt ut jämfört med när jag kör på maskiner så slackar ja som efter och motiverar mig själv sjukt dåligt..

Nåja nog om träning, har faktiskt bokat en resa nu med världens bästa pojkvän. Vi ska åka till Bosnien och Kroatien och det ska bli så himla kul, can't wait!!! :D
 
Tänkte göra lite snygga naglar på mig nu och sen se någon film. Är fyllechaffis ikväll så inge sova än iallafall..
Kram på er :)
 
Här har ni lite bilder från förra året i Kroatien och Bosnien:)

Jag är jag

Hej bloggen! Sitter och ser lite film just nu såhär efter att jag tränat!
Det var faktiskt sjukligt skönt att träna, körde ett Core pass som inte var för jobbigt men ändå rätt så tungt. Kanske tungt för att jag är så sjukt otränad?
 
Jag har ÄNTLIGEN fått lite jobb att göra. Tjäna någon extraslant så att säga innan jag fixar något bättre jobb. Skratta inte, men jag ska faktiskt dela reklam! Lätt värt slanten och det är lördag-söndag. Perfekt enligt mig, inte världens bästa betalt men de är ju bättre än att jag ska leva på studiebidrag hela månaderna. Så imorn efter skolan ger jag mig iväg för lite introdukton.
 
Tror jag ska träna imorn också så jag verkligen kommer igång, målvikten ligger på 58kg så det är bara att sätta igång på riktigt nu. Beror dock på hur mycket träningsverk jag har eftersom jag har ett Spinningpass på onsdag. Får väl se helt enkelt!
 
Nu ska jag plugga, njuta till lite Hans Zimmer och sen sova :)
 
Inte helt fel att ha tillbaka denna kropp jag hade. Dock gick jag i 6:an och kroppen förändras otroligt mycket när man växer. Kurvorna kommer aldrig försvinna från kroppen och det har jag inget emot, men att vara smal samtidigt och inte ha massor med störande överflöd är något jag strävar efter. Påstår inte att jag är fet men ni förstår nog vad jag menar :)
 
Såhär ser jag ut just nu, och jag är inte nöjd. Det är viktigt att vara nöjd med sin kropp och det ska jag allt bli, inga konstigheter :)

Bildbomb

Hej hej dåligt uppdatering IGEN! Ber hemskt mycket om ursäkt för det!

Dom senaste dagarna har jag för det mesta tagit det lugnt men var ute och åkte skoter i helgen med massa folk vilket var super skoj men snuskigt kallt!

För övrigt har jag lite plugg att göra och jag längtar så mycket tills jag ska få beställa mina nagelgrejer, ska bli skitkul att utveckla mig själv med riktiga produkter istället för skitgrejer från typ depend(gelé kit som håller en vecka osv). Sen hur fräscht är det inte med snygga naglar? Kommer uppdatera mycket om det när jag väl kör igång senare:)

Här har ni en bildbomb på skoterturen:


Instagram

Hej på er! Ursäkta dålig uppdatering, har inte tänkt på att blogga överhuvudtaget.
Just nu sitter jag och tränar på att göra naglar och har på pirates of the caribbean i bakgrunden. Tränar på lite snygga designer och sånt, har ju fått nya penslar så måste ju greja med det!
 
Jag har funderat på att dra nå slingor i håret, trivs i mörkt hår men inte i längre tid. Gillar mest när jag får fram det fina ljusa i håret då jag slipper färga hela tiden och det ser, enligt mig, mycket fräschare ut:) Får se om jag åker och inhandlar någon färg eller om jag bara slöar resten av kvällen..
 
Senaste från instagram, ni kan följa mig på @eminabaa

pms

Detta måste ju vara livet, har jordens grovaste mensverk och mår illa som fan, YEEEE!
Har faktiskt fått min första beställning till naglarna nu som jag ska åka och hämta på ett tag för just nu sitter jag och dricker varm blåbärssoppa, ligger under täcket och försöker må lite bättre. Fotar allt senare så ni får se vad jag beställt. Längtar till allt börjar samla ihop sig så jag kan börja träna på att göra redigt snygga naglar!
 
I övrigt händer det inte mycket, känner mig trött, gnällig och less på allt. Saknar min pojkvän massor i sånnahär lägen. Då jag bara kan krypa in i famnen på han och stanna där tills ja mår bättre♥
 
en gammal insta-bild :)

Ikea!

Ojdå lite extra bloggtorka dom senaste dagarna. Äsh får väl ta igen det!
För någon dag sen var jag i happis på IKEA och strosa runt med Carro. Det kändes som att vi köpte upp halva ikea så trött som jag var i slutet, tror att det enda jag sa dom sista 4 timmarna var klagomål.. Nåja jag fick hem några lådor för förvaring och en lampa! Typ en sorts "studio lampa" som ger en "bakom kulisserna" feeling. Köpte dock bara en och får se om det räcker eftersom jag redan har en lampa vid bordet, annars är det väl bara att köpa mer.
 
Jag ska försöka dra igång träningen idag men får se om det blir av eftersom att jag REDAN har lite plugg att göra. Har ett prov nästa vecka och en inlämning som ska vara klar imorn, jippi..

Let's bull the shit up

Tja bloggen! Har lite bloggtorka, så jag tänkte snacka lite skit.
Jag har faktiskt bestämt mig för att prova göra gelé naglar på andra än mig själv. Ska träna ännu lite till dock, tills mina nya grejer kommer som jag beställt.
Har dessutom fått en sorts "filmaskin" av mamma som hon haft länge och använt en gång, kuligt att jag veta om det... Det är mycket lättare att använda en sådan för nagelbanden och så, men då SKA man veta hur man ska använda den och man ska vara FÖRSIKTIG för man kan skada andra om man inte vet vad/hur man gör.

Samma med gelé så ska man veta hur man gör och man ska vara aktsam för vilka produkter man använder, jag skulle aldrig använda ett gelé på någon annan om jag inte vet att det är bra. Många nagelteraputer avråder en från att göra det hemma själv för man kan göra skada. Men jag tror att vet man hur man gör och vad man gör så går det hur bra som helst, jag menar man är väl inte helt inkompetent bara för att man inte är utbildad? Just nu i sverige så måste man utbilda sig för allt, jag tror knappast att dom som har salonger i Bosnien där jag gjort naglar förr är utbildade.. Och det är typ bara i Sverige man måste ha "certifikat" för att beställa UV-gelé.
Jag är inte heller den enda som gör naglar och för andra har det gått hur bra som helst men för vissa inte. Mycket som försöker avskräcka folk för saker men det är ju rätt egentligen. Nagelteraputerna lever ju på det så dom skulle ju förlora på de om alla gjorde sina naglar hemma. Och det är säkert sant att man kan göra skada OM MAN INTE VET VAD MAN GÖR men man kan lika gärna gå ute på hal is och bryta benet om man inte har dubbar under skorna, om ni nu förstår hur jag menar.
Tror mycket handlar om pengar utan att folk ens vet om det. Nåja än så länge använder jag bara Depends gelé med LED lampa och vill utveckla mig med UV, like it or not, jag vet vad jag sysslar med. Kanske går utbildningen i framtiden eller något :)
 
Några naglar som jag gjort, nya och gamla. Sista bilden är dom jag har nu.

Nails!

Hej på er! Vaknade faktiskt i god tid men utan röst igen.. Vet inte var denna förkylning kommer ifrån.
Börjar nästan bli less på att vara ledig när jag aldrig gör något utom att se serie hela dagarna. Vill gå tillbaka till min vanliga rutin. Jag mår som bättre då eftersom jag äter som man ska, dvs frukost, lunch, midda och något mellanmåll. Nu blir det bara frukost klockan 2, midda kring 9 och nattkäk, inte alls bra. På tisdag blir det ändringar, hoppas jag, säger alltid samma sak att jag ska börja träna å blablabla så gör jag tvärtom. Men jag ska försöka!
 
Gjorde ju som sagt naglar igår och jag blev ju nöjd. Dock glömde jag köpa ett "hudfärgat" lack som man ska ha för att göra "fransk manikyr", så plasttipparna syns lite men det är JÄMT iallafall! Alltså att det inte är ett "hack" som det ser ut att det ska vara.


Perfume

Tjenamoss!!
Jag gjorde just klart mina naglar och dom blev ju heeelt super, bilder kommer sen :D trodde det skulle bli massa kladd och jobbigheter som det brukar vara med gelekit men icket! Tyckte det var väldigt kul att göra också, man får ju som dendär lilla "salongkänslan" då man har en såndär lampa att jobba med, även fast det inte är en riktig "uv-lampa" som man har i vanliga fall me gelenaglar. Jag är nöjd :)
Jag vet dock inte hur länge naglarna håller men förhoppningsvis så ska det hålla finemang!
 
Glömde berätta att jag fick lite "nyårsklappar" av mamma och pappa och om kan ni se nedan :)
Sex in the city parfym, en stor och en liten. Den lilla är perfekt att ha i väskan eller så. Parfymen luktar riktigt gott faktiskt. Väldigt mild doft.
 
Sex in the city duschgel och bodylotion i samma doft som parfymerna.
 
Man kan aldrig få nog med sockar! Fick 2 st 3-pack sockar, awesome!

New in!

Hejsan hoppsan bloggen!
Har vandrat på stan idag med Therese och jag hittade ett sorts "gelelack" med LED-lampa så jag tänkte att jag provar det, ska tydligen hålla i 2-3 veckor. Jag gillar att hålla på med naglar och sånt så det ska bli roligt att testa. Produkterna är från Depend och jag gillar deras grejer faktiskt. Deras nagellack funkar superbra och dom har supersnygga färger :D
Köpte ögonfransfärg också eftersom mina är så ljusa längst ut och dom är inte särskillt mörka annars heller så mycket syns dom faktiskt inte. Sen kan det bara vara skönt att se lite fräsh ut utan 15 lager smink!
 
Kommer testa göra naglar ikväll så ni får bildresultat lite senare :)
 
GeLlack startkit 469:- från Depend
Gellack vit 79:- från Depend
Gellack rosa 79:- från Depend
Ögonbryn och ögonfransfärg 95:- fårn Depend
Nagellim 25:- från Depend
LED-lampan man fick med i startkitet :)
 

2013

Hej på er!
Nytt år, nya möjligheter eller vad säger ni? Själv ska jag satsa stenhårt på träningen, hitta jobb och se framemot studenten. Kan inte fatta att jag bara har EN termin kvar av skolan och sen är jag klar. Vad fan ska jag göra sen då? Jag har funderat på att ta ett "sabbatsår" och bara jobba för att sen söka till antingen polishögskolan eller skådespelerihögskolan. Jag har alltid velat bli skådis, den drömmen lever kvar än och jag ska bannemig uppfylla den också. Vet dock inte hur....
 
Igår firades det nya året med mat och dricka samt sällskap. Det kanske inte var det roligaste men jag fick spendera dagen, kvällen och natten med världens finaste pojkvän och jag fick min nyårskyss! Brukar nämligen vara bortrest i Skottland hos min moster och mormor för att fira nyår men nu blev det lite annat eftersom hon har fått sig en liten bebis, en riktig liten sötis!

Imorn ska jag iväg och snurra lite på stan med Therese sen får jag se vad som händer mot kvällen. Här får ni bilder från gårdagen, mat, lite fyrverkerier och skämtbilder a'la mig och Christoffer. Iinga outfitbilder för jag undviker dom starkt men annars ser ni ju lite hur jag hade sminkat mig åså :) Godnatt!