HOHO HOCKEY

Hej på er! Igårkväll blev en nykter krogutgång, vi åkte till Olearys för att käka där vi sen stannade. Det blev en fartfylld och rolig kväll måste jag säga. Kan säga att det är otroligt skönt att inte må som många andra förmodligen gör idag, haha!
 
Idag vet jag ärligt inte vad jag ska hitta på utom att jag ska se HOCKEY!! Andra semifinals matchen och jag hoppas verkligen på vinst, säpma sämpa gubbaaarrr!!
 
Brorsan har kommit och hälsat på från Uppsala också, väldigt kul måste jag säga utom att han spränger mina högtalare och hyllorna vibrerar. Hittils har det resulterat att en till "ljuslykta" har krashat i golvet.. Det har med andra ord hänt en gång tidigare.. ÄHHHH föÖÖCK it:D
 
Bild på mig och brudarna från igår innan utgång!

Nagar åter igen

Hello there! Gårdagen blev igen väldigt upptagen. Gjorde naglarna på carita för att sen åka till Christoffer och se hockey, det blev en fin vinst på bortaplan mot Färjestad 1-4!! WIHOO:D
 
Idag hade jag tänkt fixa håret lite, ta ut färgslingorna och så. Ska nämligen ut ikväll med brudarna så det ska bli roligt! Måste fundera vad jag ska ha på mig också, alltid ett dilemma...
 
Här har ni Caritas naglar jag gjorde igår, det bästa jag lyckats med hittils!

Gårdagens naglar!

Igår spenderade jag hela dagen till att göra naglar. Blev ju lite avbrott hit och dit med mat och så men annars var det naglar dagen lång!
Jag har förbättrat mig väldigt mycket tidsmässigt, jag gör ändå samma saker som annars så det är ett plus! Det har kunnat ta upp till 4 timmar faktiskt, dels för att jag är perfektionist men också för att jag är nybörjare. Nu tar det ungefär 2,5 till 3 timmar så det är framsteg!
Idag kommer Carita och ska göra naglar kring 3 tiden sen är det HOCKEY som gäller!!
 
Gårdagens naglar:

Gårdagens inköp!

Jag har gjort naglar heeela dagen så har ingen kraft till att blogga om något speciellt just nu. Ska mysa ner mig i sängen, äta naturgodis och se serie! Godnatt på er:)
 
Här har ni lite bilder på gårdagens inköp:
Trind Nagelstärkare från ICA maxi 119:-
BB-cream Garnier från ICA maxi 85:-
Hundskålar från Djurmagazinet, per styck 84:-

Köpt sig lite skit

Trind har ett omtalat "nagellack" som förstärker naglarna och sägs funka bra som sjutton! Man ska använda det dagligen i 2 veckor för att få starkare naglar som inte ska flisa sig eller gå sönder. Jag återkommer om hur det funkat för mig:)
 
I övrigt så har jag varit på stan och fikat med lite vänner och efter det åkte jag, mamma och pappa till storheden för att handla lite. Köpte mig lite naturgodis, trind, nya hundskålar till Felix och även en BB-cream från Garnier. Jag har velat prova BB-cream förr eftersom det andas mycket mer än vanlig foundation som täpper till varenda por man har i ansiktet eller hur ja nu ska förklara.. Så BB-cream kan vara bättre till daglig använding, även utan annat smink till om man bara vill känna sig extra fräsh! Något som man förmodligen bara själv ser men men.. Ska nog prova det någon dag så återkommer jag även med den produkten!
 
Nu är det serie och sedan läggdags som gäller. Godnatt på er!

Hårfärg!

Hej på er! Har spenderat hela dagen på sjukhuset av olika anledningar. Har problem med svanskotan/ryggslutet, en sorts svullnad har uppstått och det gör fruktansvärt ont.. Men nu har det nästan gått bort och så ligger jag på 2 olika penicillin kurer så får hoppas att inflammationen försvinner!

Detta betyder INGEN träning för mig vilket får mig att bli lite ledsen. Jag som ville nå mitt mål till sommaren! Men det är inte helt omöjligt faktiskt! Gäller bara att köra hårdare när jag blir frisk igen. Blir bara så irriterad när jag ser bilder på alla "transformations" osv.. Aja bara att kämpa på!
Hoppas ni alla håller er friska och inte behöver gå igenom det jag gjort, ush så hemskt det är :(
 
Har alltid velat ha en fräsig hårfärg, undra om jag skulle våga/passa i det också. Men isånnafall vill jag ha något åt dethär hållet, så jäääääkla snyggt!! :D

Slednez och cyklar!

Hej på er! gårdagen blev oväntad och impulsiv. Vaknade kring 11 för att sen åka till en skotervisning med cykel och skotertrick. Slednez hade uppvisning men också nå cykel grabbar från sangis, kommer inte ihåg vad dom hette. Men fränt var det! Cykelkillarna levererade showen faktiskt. Tyckte inte dom på skoter var på topp om jag säger så, mest troligt var det nog för att en skoter gick sönder i början och en av uppvisarna kunde inte vara med, tråkigt.
 
Fixade Idas hår sen, nytt och fräsht hår från Rapunzel of Sweden. Det tar sin lilla tid att lägga i och håret men så snyggt och värt när de är färdigt! :D
 
Här får ni bilder från igår:)


Hockey och munkar

Hej på er allihopa!
Var det någon som sa marknad? var det någon som sa munkar? Jajjemen, är helt dödskär i munkar. Har köpt 15 stycken idag - trycka som f.a.n!!!!
Köpte en suovas kebab också, helt sjukligt gott må jag säga. Älskar sånnahär småmarknader alltså, finns så mycket gott å mysigt:D
 
ska spendera kvällen med världens finaste pojkvän, får se vad vi hittar på men det blir mest troligt film, godis och mysigheter! :)
 
Var ju på hockey igår också, det var en okej match. Vi vann med 4-1 även fast vissa frölundaspelare(HUDACECK) spelar osportsligt som tusan. Sen är det många av dom som är riktiga grinollar. Går och pratar med domaren för minsta lilla och även i periodspaus så ska dom gå ihop och diskutera med dom(JOEL LUNDQVIST). Nåja varsinn blöja så blir de bra!
 

Frukost och Pain!

Tjena tjena! Hockey som gäller ikväll. Blev bjuden på hemma matchen så ska sittta och heja dom till vinst!
Har haft så fruktansvärt ont i svanskotan idag så har inte kunnat träna. Lite less att småsaker kan förstöra såhär för mig!!
 
I övrigt har jag massa nagel och hårkunder så ni får vänta er bilder på det i helgen!
 
Dagens frukost!:
Hårdbrödsmackor med färskost, sardiner och lök. MUMS!

Juicy

Hej på er! Dagarna går fruktansvärt fort, hinner inte riktigt med. Längtar grovt till Studenten. Men i och med att studenten närmar sig så närmar sig slutspurtarna för allt plugg och det blir för mycket ibland.. Har fått mycket annat personligt att leva med och måste lösa också, doktor hit och läkare dit. Nä det är bara att masa sig igenom det svåra för snart är det också över. Men förmodligen kommer det ny skit igen direkt detta är över, cause life is just that kind!
 
Nåja nu ska jag äta klart mitt mellanmål och städa lite, ser ut som ett bombnedslag hära..
Mellanmålet bestod av färskpressad apelsinjuice och hallon. Turkisk yoghurt med fullkornsflingor och hallon.
 

Bedrägeri och skit

Hej på er! Sitter just nu och köar i telefonen, måste nämligen polisanmäla ett bedrägeri från tradera. Något less är jag faktiskt. Att det finns sånna människor...
 
Nåja. Måste väl gå igenom sånnahär saker också som "vuxen" haha...
 
Ska för övrigt göra färdigt detta och sen dra mig iväg för en simtur, skönt att då bränna lite!
Sötfelix som liten ♥

Mat är gott !

Godagens! Sitter i matsalen i min ensamhet och har håltimma i vanlig ordning. Alla har matte och jag tackar fan för att jag slipper det!

Dagens schema blev inte som planerat, skulle simma på morgonen men kör kvällspass istället, hinner förhoppningsvis plugga också men det återstår att se, nu ska jag pressa fiskgratäng!


Ny klänning på ingång!

Klickade hem en hur fin klänning som helst, tänkte ha den till studenten faktiskt. Jag älskar spets, virkat och allt detdär så givetvis blev det en klänning med virkad "överdel". Jag köpte den sista som fanns kvar faktiskt och den var på 70% rea!!! 149 riksdaler gick den på så nog är jag nöjd, den kommer användas flitigt i sommar må jag säga:D
 
Såhär ser klänningen ut (väldigt dålig bild men hitta ingen annan):
Kvällens naglar! Gjorde på Carro. Tycker inte naglarna ser bra ut alls på bild. Ser inte ens ut som att det är någon gele alls utan bara tippar... Men så är de icket!

Insta

Dagst att skriva ett inlägg kanske?...
Jag har tappat suget för att blogga. Har pluggat, tränat, umgåtts och sovit takt av i 3 veckors tid.. Har mycket annat att tänka på än att blogga om jag ska vara ärlig. Särkilt då det gäller plugg. Mitt projektarbete ska in i maj och det börjar bli jävligt tight om tid!! Men de ska man fixa ändå!
 
Har en nagelkund senare idag och så måste jag hinna dela ut reklamen.

Ska försöka blogga lite mer men jag vet som inte vad jag ska skriva ibland.. Kommer kanske på lite nya grejer att lägga upp eller så :)
 
 

full of shit

Hej hej!
Idag har jag varit allmänt less, trött och bitter. Finns olika orsaker som ligger bakom, ett exempel är ju fruktansvärt falska människor som förväntar sig att man ska anpassa sig efter dom men dom gör det inte för dig för fem öre. Allt ska vara som dom vill och man får inte vara olik, annars är man jobbig, respektlös, oshysst, passar inte in med mera. Jag är allmänt besviken över hur mycket vissa har att säga om en och hur mycket man egentligen kan klaga på någon. Men i slutändan så behandlar jag andra, precis som jag själv blir behandlad och då ska ni veta, då jävlar är man allt mellan himmel och jord.. Och det värsta är att jag tar åt mig av detta, att sådana människor som jag värderar lägst kan få mig att känna mig som en riktigt dålig människa, att det är jag som gör fel i allt, även fast det BARA är dom som tycker det. Nej säger jag, ska jag anpassa mig, så kan väl andra också anpassa sig, alla är olika..
 
Som sagt så är jag bitter och har därför valt att idag fick min "unna mig" dag vara, köpte godis och maxmat, SJUKT gott må jag säga. Nu ska jag se Men in black 3, hoppas den levererar!
 

Dagens nails!

Hej på er! sitter just nu och smäckar i mig lite saftiga vindruvor. Har haft ganska fullt upp idag, varit fyllechaffis och gjorde naglar på carita. Det blir som "fullt upp" eftersom jag är så himlarns seg på att göra naglar, över 4 timmar kan jag som sitta och vill ha det så perfekt som möjligt. Måste tajma mig själv dom närmaste gångerna, men är ju fortfarande nybörjare så..
 
Är annars alldeles för trött för att skriva om något annat, har formaterat om datorn också till er som vill veta, haha.. Godnatt :D
 
Caritas naglar, före och efter :)