Fast 6

Tjeniz! Var å såg Fast 6 på bio igår. Så äckligt bra domdär filmerna är alltså, och dom blir bara bättre! Kommer förmodligen komma en till med tanke på hur den slutade, and it's gonna be awesomee!!
Har alltid älskad The fast and the furious, älskar bilarna, racet, sättet dom lever på och allt i hela filmen, och så får vi inte glömma vin diesel också, hehe;)
 
Snart är det inte länge kvar tills jag och min underbara åker till Bosnien och Kroatien. Fy fasen vad skönt det kommer vara. Kommer njuta varenda sekund må jag säga!

Living on the edge

Vad enkelt det är när man väl börjar, fast ändå inte. Hackar upp lite här och var och har fått bevis på att mitt bästa inte duger till särskillt mycket mer än G. Aja det är slutspurten nu, inga IGn iallafall.
 
Har hunnit med lite intervjuer till projektarbetet och har en frågeställning kvar! Ska nog fortsätta nu och vänta in Christoffer också :)
Från helgens nattäventyr!

Bobber

HEjhej! Väldigt hektisk vecka just nu. Har massor att göra färdigt och sen är det studentdags. Jag känner mig knappast redo för att ta studenten men det går väl över. Det enda ja ser fram emot just nu är att resa bort med min pojkvän långt härifrån, ska äntligen få träffa världens bästa vänner och släktingar. Ska bli så förbannat skönt!
 
Idag är plugget prio 1, om huvudverken ger med sig så kommer ja eventuellt dra på gymmet eller köra lite intervaller upp för hertsökullar, kan inte skada att testa något nytt :)
 
Min heting;)♥

Perfect

Hejsan hoppsan!
Riktigt bra väder idag, kring 17+ i solen och helt klarblå himmel! Dum som jag är har jag inte ens tagit en kort promenad i detta väder. Tröck dock min första mjukglass för året, jävlart va gott det var. Kändes som om man va liten igen med dendär tutti-frutti smaken..
Annars har jag haft en fruktansvärt oproduktiv dag, har varken tränat eller pluggat. Lagade lite go mat istället Kyckling med kalkon och ost inrullat, gott? Jotack.
 
Ska plugga lite nu och sen bär det av för att dejta kudden, här har ni lite bilder från dagen:)

Bra träningsdag!

Gomidda mina läsare!
Min morgon började med att jag tog en kopp kaffe för att sen gå ut och gå med hunden, tog en redig morgonpromenad på ca 1 timma och sen blev det havregrynsgröts explotion i mikron. Skönt var det men kom lite sent till skolan(ovanligt...) hade dock bara en redovisning sen var de kläärt!
Gick till gymmet direkt, körde lite armar och axlar. Bestämde mig sen för att gå en redig powerwalk hem från gymmet. Bilvägsmässigt ligger sträckan på 7,5km så gångsträckan kanske är en 8km eller så och det tog ca 45-50 min. Så har haft en fin cardio dag med dubbla cardiopass. Belönade mig med lite bananpankakor och keso, ska dra och fiska och grilla sen också:)
 
Blir nog en helt okej dag, utom att ja måste plugga senare, yay me. Har dock aldrig mer svenska! Inte för att de är en jobbig kurs, finns ju värre men en mindre iallafall!
Gårdagens förlängning :)

Nighty Nighty

Wehooo, kommit bra igång med projektarbetet, nu är det 15 ton annat plugg som väntar men vi hurrar ändå yepyep!
Har hunnit gå ut med hunden och nu är det dags att somna till lite Grey's Anatomy! Godnatt på er:)

dance our tears away

Hola läsare! Allt bra med er? Själv så är jag RÅ stressad med allt plugg som jag har dom sista veckorna, inga höga betyg att sikta på direkt, vill bara få in allt trams på en gång och bli färdig. I bakhuvet så vill jag ju ändå ha högre betyg, så jag kommer ändå försöka mitt bästa och bli nöjd. Eller nä juste det dög ju inte sist så åt helvete med det.
 
Nu ska jag sluta klaga och sätta igång, känns som om jag tjatar om plugg på bloggen? när jag väl bloggar haha, men just nu är det mitt liv - äta, skola, skita, plugga, sova. LÖÖVLIFE!
 
Jag är mer aktiv på instagram, @eminabaa

Nytt är bra!

Hej på er! Kokar korv och tittar ut i mulvädret. Funderar på att plugga idag men jag får väl se vad jag hittar på, är inte särskilt pigg.
 
Det är ganska precis en månad kvar till studenten och jag känner hur plugget tynger axlarna. Har varken börjat med plugget eller sökt jobb som jag verkligen borde göra. Dags att lyfta tummen ur röven och sätta igång men lite trögt går det med allt som kommer emellan. Nåja nu ska ja inte sitta och tycka synd om mig själv utan se över vad som bör göras klart och sätta igång med det.
 
Gjorde nya naglar på mig själv för någon dag sen, extra mycket färg och extra somrigt!
Solljuset på bilderna gör att naglarna ser helt deformerade ut, formen ser knäpp ut osv.. Skitsamma. Har även gjort en ombre i mitt hår och är rätt så nöjd!

Sjuk liten Felix :(

Men fy-fan vad jag är dålig på att uppdatera! Ibland kan de komma inlägg på inlägg men ibland inte, hehe... Jag klickade just hem ett par studentskor, väldigt öppna och somriga måste jag säga. Hoppas verkligen att dom är någorlunda bekväma och bra i storleken..
 
Min lilla vovve har varit magsjuk halva veckan nu men han är på bättringsvägen! Han åt absolut ingenting, direkt han drack så spydde han och han sket blog och allt vad det var. Så vi åkte till veterinären väldigt fort där stackaren fick drop, antibiotika, något mot illamående och smärtstillande. Tror ni han var stabil när vi skulle åka hem? inte särskilt, men nu mår han mycket bättre och skuttar på som vanligt, blev så jäkla orolig :(