Nej till NEULASH!!!

Jag gick just in på Linda Hallbergs blogg och såg en artikel om Neulash. Varan ska nu dras in helt och är inte ens godkänd i sverige!
Det är fransnäringen jag skrivit om tidigare - Neulash, som funkar jätte bra men som nu visas ge irritationer i/på ögon, ändring av färgpigment i ögonen och på ögonlocken på grund av ett speciellt ämne i produkten. Själv har jag inte upplevt någon särskild sveda eller irritation på ögonlocken, inte heller någon färgändring i ögonen men PÅ ögonlocken har det blivit som "missfärgat" enligt mig. Det blir som en gulaktig färg eller något.
Det VÄRSTA med allt är att det är testat på DJUR!!! Bland annat katter och apor. Det gillar jag absolut inte.
Jag älskar djur och tycker det är HELT FEL att utsätta dom för sånt.
HÄR har ni en artikel jag hittade på Lindas Hallbergs blogg där ni kan läsa själva om det här.
 
Det känns så synd att en så bra produkt som ger så bra resultat och som är så dyr ska komma ut med detta, ush!
 
Det svider lite att slänga iväg den när man ändå betalat för produkten och den är smått oanvänd, slarvade med att använda den och det var då kanske lika bra! Men i soporna åker den!

Dagens frulle

God morgon! eller?
Vaknade upp till världens pissväder, Snöblandat regn och ishalka. Bussar och bilar åker av vägen och det går inte att köra.
Har fått massa uppgifter av mamma idag, tvätta, tvätta, städa, städa..

Lika bra att sätta igång för måste göra klart sminklådan och så ska jag vara hundvakt :)

Min frukost idag bestod av en apelsin och omelett - två ägg och lite korv med vitlök i "form av purjolök" eller hur jag ska förklara, osaltat och okryddat :)


Pyssel!

Jag är en person som ÄLSKAR att pyssla. Det är sjukt kul enligt mig. Klippa klistra och allt dedär så just nu håller jag på att försöka få ihop någon sorts låda för att hålla sminket i. Min förra blev aldeles för liten och kan inte ha allt i en necessär heller. Så jobbigt att gräva efter allt då. Vill ha det mer strukturerat så man ser allt man har åså :D Plus att de ser väl lite fint ut:)

Ni får se senare hur det blev för nu ska ja äta sen middag!


shout it out loud

Hejhej hemskt mycket hej!
Vaknade nästan i tid idag kan man säga. Fick stressa iväg till dokorn och direkt efter det så åkte jag till rusta för att köpa skor, Elin hade på sig ett par såna igår och jag har tänkt köpa sånna tidigare men det har inte riktigt blivit av förrän nu. Ni kan ju ta en titt på hennes blogg också, HÄR!
 
Träning står på schemat nu när jag frisknat till, ÄNTLIGEN. Får väl se om det blir av, lättare sagt än gjort?
Nu ska jag fuska lite och käka tårta, brorsan som fyllde år igår så :)
 

Skoterns dag!

Hej på er! Imorse vaknadde jag och chrille kring halv 12 och åkte iväg direkt för att hämta Niklas och Elin. Vi skulle åka till "kalixmaskiner" och hjälpa till under skoterns dag!
Vi åkte till Yamaha center och lite annat och kollade på massa skotrar och skoj, käka burgare också - VIKTIGT att nämna...
Direkt efter det så åkte vi och hjälpte Nicke med flytten till Råneå. Blev en bit att åka och köra så blev rätt trött kan jag då säga. Nu ligger Chrille och sover och jag ska sitta och se serie en stund till och sen joina han:)
Hade faktiskt inget intressantare att skriva om idag...
 
 
natti natti!

Emina tipsar - Minipizzor!

 
 
 
 

humor!

Må ha världens sämsta humorn men kan inte låta bli att skratta åt denhär videon, se så söt vovven är också :')
 

Hårfrisyr!

Hej på er allihopa!
Ibland hinner man inte blogga. Sånt är väl livet.
Har haft fullt upp och har spenderat tid med min pojkvän som får mig att må så bra under all stress! Min bror har också kommit hit från Uppsala och fyller 24 imorgon så lär bli massor med tårtaaa :D
 
Mitt smink har äntligen kommit! Fick allt som jag beställde PLUS en mysterygift, ni nog se allt senare;)
 
En lätt frisyr för alla möjliga lägen, (och en inblick i hur min hårfärg ser ut efter den lila färgbomben, eftersom ja inte hunnit fota det ordentligt heller) Sen kan man finjustera frisyren, t.ex. jag inte varit så noga med att dölja hårnålarna..
 

go frukost!

Jag å Chrille gjorde oss en smaskig omelett!

Eid mubarak mina vänner!


Oct. 26, 2012


Oct. 24, 2012

hej på er! efter skolan åkte jag, Chrille och hans pappa till Chrilles farmor för att fika bulla och tårta för hon fyllde år. Älskar att åka dit, man får alltid gofika. Farligt farligt..

Nu har jag pluggat klart en argumentation för imorgon till skolan, dricker iskaffe och försöker slappna av lite. Börkat få väldigt synligt blått under ögonen och får frågor väldigt ofta som "hur mår du", "hur är det"? Känner att stress och tankar tar över kroppen, har lov nästa vecka så det kommer väldigt lägligt kan jag känna. Men är fruktansvärt glad att jag har min Christoffer som alltid stöttar mig och gör mig glad<3


mobilblogg

god morgon på er! sitter och avnjuter en härlig solig morgon med äggmackor och ett glas juice. Idag ska jag fortsätta plugga och även efterlysa min beställning som inte kommit än. Gillar inte sånt när man redan betalat och får inte varan överhuvudtaget..

Skolan börjar först klockan 1 så haft en rejäl sovmorgon idag igen :D


Emina provar!

Hej på er! är ganska kass på att blogga just nu med tanke på allt plugg jag måste göra. Jätte jobbigt me massa massa plugg och känns som att jag aldrig hinner med något.
 
Jag satt just och tröck en kebabrulle och tänkte plugga nu, sitter hos chrille och nördar so vanligt. Var på stan tidigare idag och köpte två olika oljor för att jämföra skillnad. En billigare variant och en lite dyrare. Jag försöker hitta en olja som inte ska innehålla så mycket silikon men dom flesta innehåller ju massor med sådant skit, men håret kan endå få näring och må bra av oljan oavsett. Det märker man ju =) Men jag återkommer om oljan och berättar hur den fungerar i mitt hår.
 
Jag börjar prova denna olja:
Lee Stafford ARGANOIL from MoRocco.
Den ger fukt samtidigt som den reparerar.
Finns att beställa på eleven.se eller att köpa på bland annat Åhlens.
 

Hårfärgning på G!

Tjo bröder! Håller på att färga håret just nu. Får se hur detta ska gå. Köpte en färgbomb för första gången för att få lite lila lyster i håret, har aldrig provar färgbomber förr men de flesta har varit nöjda med hur dom funkar, hoppas det blir bra :D!

Hade en extremt lång sovmorgon idag. Började först halv 4 så sov ända till klockan 1 idag! Mycket skönt må jag säga.
 
Nu ska ja se serie, låta hårfärgen värka och bildresultat får ni senare !:)
 

wicked

Hallodeer gubbar å gummor! Sitter med christoffer och pluggar just nu. Funderar på att åka iväg och köpa en kebabrulle eller så. Lite myspys!
 
Såg att statistiken gick rätt upp när jag la in en video. Kanske ska ta och göra en till snarast för det verkar vara något ni gillar att se? eller? Själv tycker jag de är roligare när bloggare lägger upp videos för jag orkar inte läsa hela tiden! Sen ska den ju vara med humor också, som tillexempel ginadirawi.se Hennes videoinlägg är så sjukt roliga! De flesta har ju redan sett hennes blogg men ni som inte har, kolla in den:)
 
Tänkte kanske färga håret idag, får se hur det blir med det:)
 
Gamla bilder på mig med brunsvart hår, som jag då tänkte färga tillbaka till =)

Smörgåstårta!

Hej på er! En helt värdelös dag kan man väl nästan säga. Redan -7 grader ute. Börjar bli riktigt kallt! Snart kommer väl ordentligt med snö också, wihoo:D
 
Jag har inte gjort något allt idag. Ala är ute och super men jag sitter då hemma och myser. Målade naglarna också bara för att, även fast jag redan har supersnygga naglar som Lina gjorde för några dagar sen.
 
Mamma har gjort en ENORM smörgåstårta också, så sjukt god den ser ut vill ba äta upp allt!
Om beställning på smörgåstårta önskas så ring 073-8233366.
Pris beror på storlek!
 
Nu ska jag äta kvällsfika och se Twilight, gonatt på er:)
 
Mammas maffiga smörgåstårta!
 
Min kvällsfika:)
 
Gröna naglar med silvrig "blixt" :)
 
Myyyysigt med min lille felix :D

rise and shine

Goooooooood morgon gubbar och gummor! Hoppas ni gillade min videoblogg jag la upp igår! Lär komma fler eftersom jag tyckte faktiskt att de var superskoj att göra en :D
Idag tror jag att jag ska vara med Therese. Ska nog hinna färga håret också. Få se hur dagen kommer se ut. Än så länge är det ganska oplanerad!
 
Nu ska ja käka upp min korvsoppa och mysa lite serie=)
 
Min sötnos♥:')

Min första videoblogg!

 
 

Play that funky music

Själv ser jag mig som allätare då det gäller musik. När jag var yngre, upp till 7-8 klass så lyssnade jag bara på Metal musik, var väl arg som människa eller något? Lyssnar fortfarande på metal men jag tycker mycket om House musik också. Sen finns det pop låtar och annat som sitter i min smak men jag föredrar metal och house. Jag har något för klassisk musik också, det äända sen jag var liten. Tycker det är sjukt mysigt och vackert och OTROLIGT mäktigt, typ såndär musk från sagan om ringen eller serien game of thrones, LÄNGTAR tills nya avsnitt kommer till den serien alltså...
 
Här har ni några låtar som jag verkligen kan lyssna 6587674 gånger på och aldrig bli less:
Om man inte orkar vänta, så spola in lite mot 0:47 så kommer dedär underbara i låten..
 
Favoriten av alla, så mäktig och härlig låt...
 
 
 
 
 En av favoriterna då det gäller metal musik, finns mycket mer!

Ice ice baby

Hej på er:) Hade religions prov idag som gick sådär antar jag. Är ganska säker på att jag får ett G iallafall!
Det var den enda lektionen vi hade för vi skulle åka till coop arena för att kolla på nå rekrytering för jobb. Helt värelöst så vi åkte hem direkt istället. Skulle slutat fyra egentligen men så blev det såhär. Väldigt skönt med tanke på stressen jag går igenom just nu.. Har fortfarande tonvis med plugg kvar så ska vila lite tills christoffer kommer så ska vi upp till han och plugga, eller iallafall jag han lär ju spela :)
 
Börjar bli less också på att mitt smink aldrig kommer. de e torsdag imorn och då har de gått 2 veckor. Tycker som att de borde kommit vit dehär laget.. Aja håller vad jag lovar och ska visa allt bättre när jag får resten av min beställning :)
 
Här är en liten summering av dom senaste dagarna =)
Snön har börjat komma uppe i Luleå!
 
Var på bio med Chrille, Elin, Nicklas och Lukas. Vi såg Savages. En helt okej film faktisk:D
 
Har druckit iskaffe hela helgen, så sjukt gott!!

We live in the era of smart phones and stupid people

Hej på er! Var alldeles för trött för att blogga igår. Det händer mycket just nu, sover ganska dåligt, hinner inte riktigt med det jag vill hinna med, massa skola, jobbsökande you name it. Så sjukt stressig period jag är i just nu och det känns som att omgivningen inte heller vill min väg eller hur ja ska förklara det för er, tröttnat på mycket faktiskt.
 
Idag ska jag verkligen plugga till läggdags. Äta, plugga och dricka kaffe står på schemat. Har ett religionsprov imorgon som jag faktiskt tror att jag kommer klara, inriktat i Kristendom och Judendomen. Jag menar man har haft prov om det sen man börja högstadiet så nog har man lite i bakhuvet!
 
Just nu ska jag käka varmkorv, en av mina favo-rätter och så ska jag dricka lite Iskaffe, SUPERGOTT!
 
Har glömt sladden hos chrille så ni får bilder sen:)
 

Nails!

Hej på er! vaknade lite tidigare imorse för att fixa naglarna, denna gång blev det knallgrön fade på tipparna :D
Längtar tills vintern ska komma så man får göra något vintrigt och fint. Tänkte ju egentligen göra vanlig vid fransk men så blev det inte, vet inte om jag ångrar mig riktigt..
 
Ligger och degar som fan nu även fast ja borde plugga eller träna men är helt slut i kroppen av någon anledning. ska nog bara vila och ta det lungt idag..
Bild på naglarna kommer imorn, men här är dom jag hade innan:)

Bildbomb!

Tjeena! Som jag skrev var hela gårdagen sjukt stressig. Fick körningar direkt jag vakna kl 2 och kom inte hem för att göra mig i orndning förrän klockan 9!!
Aja det blev väl ändå en lyckad kväll, massor med mat och roligt folk. Var på svärmors fest för det mesta men besökte också mina vänner Jessicka och Nils fest, dom hade hyrt krog med bar, dansgolv och allt. Väldigt kul att dom hade kirra ihop något sånt! :D
 
Kom i säng först klockan 7 på morgonen --> IMORSE!... Att folk aldrig får nog med supandet, Ojoj.. Men det gynnar ju mig och plånboken;)
Så jag och Christoffer vaknade kring två för att gå och städa lokalen som hans mamma hade hyrt. Det var inte så mycket att städa så de va inte så farligt, jag menar vem gillar att städa?;D
 
Nu ska jag gå ut med lilla Felix och sen joina chrille i snarkandet, godnatt på er!:)
 
Här är massa bilder från igår!:)
Dragna grappar, grappar..

Jessicka och Nils fest, här blickar man ner på dansgolvet.
 
Som jag såg ut under kvällen, Valde att ha mittbena vilket jag inte haft sen jag gick i SEXORS!!! Det var rätt bekvämt eftersom håret gick inte i ansiktet åde, men sjukt ovant..
Valde att ha höga stövlar(som inte syns då..noshit?)från ellos, en spets top från BikBok, Amandas jacka jag lånade som jag tror också är från BikBok och ett par byxor från HM som är lite glansiga eller va ja ska säga. Hann inte med någon bra outfitbild, sorry:/

Stresss!!!

Haloodeeeer!
Idag blir det en GRYYMT stressig dag så vet inte om jag kommer hinna skriva något här, kan däremot lägga upp bilder lite fort!
 
Igår fixade ja matildas hår, hann inte ta före eller efter bilder för hon hann färga det innan jag kom. Det blev faktiskt bra tror jag, får hoppas att hon e nöjd!
 
Jag ska som sagt vara fyllechaffis idag och det kommer nog bli mycket, ska hinna vara med på två olika fester plus köra runt folk osv. Tänkte ju göra mig lite fin också så ni ska nog få en outfitbild eller liknande sen ;)
 
Och för att spajsa upp det hela så valde mitt immunförsvar att segna ihop IGEN. Är alltså sjuk igen. Hade feber inatt, har sjukt ont i halsen och allt dedär eländet :(
 

Idagens!

ny tröja :D


Partyparty

Hej på er! Har håltimma just nu så åkte hem. Har skrivit ut några CV:n, tänkte gå och söka nå jobb innan jag börjar:) Får väl se vad jag väljer!
 
Slutar kring 10 i 3 så ska jag väl hem käka, fota vad jag köpt och sen köra iväg till matilda och fixa lite frippa!:D
Kommer nog fota föra och efter bilder så ni får se:D
 
Imorn är det FEST!! Både Chrilles mamma och Jessicka ska ha fest så blir att besöka båda på något sätt! Ska dock vara chaffis men blir nog endå superkul:D
 

Nytt!

Tjena! vaknade tidigt imorse för att gå till doktorn igen, nå så sjukt jobbigt och hade prov direkt efter det. Kul morgon. Ville bara fortsätta sova brevid min Christoffer, var så varmt och gosigt:(

Igår köpte jag lite nya kläder. Tre tröjor för att vara exakt, fotar sen och lägger upp :)

idag ska jag vara med några brudar, ska färga och fixa Matildas hår. Blir nog säkert kul :D

Min favorit bild, världens finaste pojkvän med världens sötaste kusin Harris :')


mat!

godmorgon! var hos doktorn imorse och det gick väl bra, lite less bara -.-

Brudarna gillade inte maten i matsalen och vi har håltimma så vi sitter på Max och trycker!!

idag fyller pappa 49 år så det blir tårta och massa gott senare :D


Smink beställning 1, arrived!

Hallådär! Första beställningen av mitt smink från E.L.F. har äntligen kommit! Längtar tills jag får min andra beställning också så ska jag fota och visa hur allt ser ut på med olika kombinationer! :)
Måste även fixa en bättre bild på mina snygga stövlar!!
 
Nu står jag och kokar champinjonsoppa, ÄLSKAR champinjonsoppa med en klick creme fraiche i, mums! Väntar också på att chrille ska komma hit och mysa med mig. Behöver värme och ett par trygga armar om mig just nu. Känner mig så sjukt stressad och behöver något lugnande. Har svin ont i magen också.. Lega och fisit i sängen hela kvällen... wait what?..
 
Observera att jag fotar med världens sämsta kamera, måste fixa en ny:(
Allt som jag beställde
 
En matt minfärgad ögonskugga, inte riktigt nöjd med den. Den är mörkare än va den ser ut på bilden.
En Cream Eyeliner, provade lite på handen och den funkar väldigt bra, glansfri och riktigt svart!
Vanliga lösfransar.
En Bronzing i färgen warm tan, passar perfekt som shading dock lite för glittrig men den funkar:)
Ett nudefärgat mineralläppstift, provade lite och är supernöjd med färgen! Men man får akta sig för att inte stoppa för mycket, annars kan man få "idomin/fjortis" läppar eller vad jag ska säga..
En vit matt ögonskugga som funkar som både ögonskugga och highlighting.
En bronzing borste, ögonskuggsborste, smudge brush(för att skugga ut en eyeliner tex under ögonen, iallafall vad jag använder den till), skuggborste(för att sammansmälta skuggor) och foundation borste.

Är supernöjd men inköpet utom "mint" skuggan men den går nog att använda ändå! Skönt att elf finns, för mig funkar de flesta produkterna därifrån jätte bra och det är billigt!
 
Beställ E.L.F. smink HÄR!
 
 
 
 

Old pics by me

Försök att gissa vilka dom är?(utom den längst upp de va ba nån modell från en tidning) -->Hittade en hög med gaaamla bilder jag ritat. Konstigt nog ritade jag hela tiden förr och bilderna såg bara hemska ut. Nu ritar jag nästan aldrig och det blir 100 gånger bättre nu än då. Kanske lägger upp något nytt jag ritat så ni får se:)
 

Ny beställning!

wohooo äntligen beställt mer smink :D
ska bli så kul när allt nytt konmer, beställde massa nya fina färger!

har inte bloggat idag men var så trött efter skolan så vilade bara sen bada jag lille Felix, fixa hans mat och allt dedär tjafset..
Mina skor kom idag, som jag väntat och dom var helt perfekta! Här får ni en liten sneakpeak på dom tills ja fixar en bra bild :D


Rensning!

Tjenatjena! Sitter och lanar med chrille som vanligt och lyssnar på lite nostalgimusik, t.ex. puff daddy, tupac å biggie. Väldigt mysigt faktiskt:) Tänkte beställa mer smink men kan inte göra det med mitt kort, FETT LESS.. Aja får be mamma beställa åt mig eller något i den stilen. Fick besked att mina stövlar kommer imorn, LYCKKKAA!!!! Fotar och visar er när jag fått dom så ni får se:)
Pluggat lite faktiskt och har redovinsning på onsdag i samhälls, var tvungen att avboka träningen för det:(
 
Har bestämt att jag ska slänga allt gammalt smink som jag haft kvar sen ja gick typ 6:an? Ska köpa nya fräsha ögonskuggor och sånt. Älskar att fräsha upp och skaffa nya grejer. Speciellt när jag är i behov av det. Gjorde samma med mina kläder, hade sparat allt sen jag var liten, vissa saker sen jag gick i 5-6an!!! Fortsatte vara lika liten ända tills jag gick i 7-8 då allt växte och jag gick upp rejält. Sparade ju då allt och sa att nån gång ska ja komma i dom kläderna men ja gav upp nu för någon vecka sen och slängde iväg allt gammalt i säckar. Nu e garderoben halvtom men köper nya kläder lite då och då så de fylls med nytt med tiden:) Måste rensa skor också, har miljontals skor och köper nya hela hela tiden.. ÄLSKAR  skor! :D

Två trötta sötisar :')♥
 
 

OMNOMNOM

Myser på i min ensamhet. Käkat pizza och nu massa godis. Ligger och ser vänner också och det lär fortsätta så resten av kvällen, godnatt på er :)!

Redig sovställning för vovvens del..


Snart är det fredag!

Hej på er! Slarvat som tusan med bloggantet men plötsligt har jag helt fullt upp på dagarna..
Igår körde jag bil hela kvällen och hela natten, tjäna in en och annan peng! Det känndes faktiskt bra men trött blev man. Kom i säng krinng halv 6 på morgonen :o
 
Tänkte ta och plugga nu faktiskt, kolla igenom vad jag har att göra och lite sånt. Lite godis på det också tror jag. Imorn ska jag träna  och äta nyttigt igen i hopp på att INTE bli sjuk IGEN.. Såhär ser veckoschemat ut för träningen:

Hoppla!

Godmorgon på er! Bloggade inte mycket igår, skrev faktiskt ett inlägg med mobilen igår innan jag skulle gå och sova men det gick inte att lada upp:(
Vaknade nu på morgonen så kom Chrille och myste med mig lite, käkade frukost och så. Åt sånnadär mack hjärns mackor. Svin gott var det men inte alls värt det efter att all ost runnit ut och allt. Fick torka den i en evighet..
 
Idag ska jag vara med christoffer iallafall och lana. Ska vara fyllechaffis också tänkte jag:)
Sitter just nu och tänker på mina skor och mitt smink som kommer om någon dag till posten, ÄLSKAR att få paket:D!! Ligger och myser med en trött vovve också. Tänkte jag gå och färga håret, fräscha upp det lite bara=) Trodde jag hade köpt en färg men det visade sig vara en intensivtoning. Har aldrig tonat håret men det sliter ju mindre och det blir nog lika bra endå :D
 
Igår var jag med Therese, vi drog till hennes enorma pålle och skötte om den för att sen åka till mig. Vi käka middag, pasta men kyckling i currysås(Chicken a'la king) och så fika vi lite äppelpaj med vaniljsås också. Super gott må jag säga! Hade köpt godis också så vi tröck lite sånt och såg Harry Potter tills jag börja slumra till och var tvungen att skjutsa hem henne så jag inte typ somnar baki ratten senare eller nå... Vädret var super mysigt igår dessutom. Det verkligen VRÄKTE ner regn hela kvällen utan stopp.
Här är några bilder från igår :)
Theas stora pålle Terrano och lille Felix fick såklart följa med :D

Maten vi åt och pajen + äckel Therese♥
 
 

mobilblogg

hallå! Sitter just nu på bussen mot skolan, försov mig lite men inget ovanligt med det..

Fredag idag och planen är att vara fyllechaffis och vara med Therese. Får se mer sen vad som händer och sker för idag!

Bilder från igår:)


Bio!

Hej hej! Inte hunnit blogga idag förrän nu när jag väntar på att Christoffer ska duscha färdigt. Idag har vi varit tillsammans i två och ett halvt år så har bara velat spendera tid med honom. Vi var just och såg Ted på bio, SJUUUKT bra film! Ni måste bara se den!
Vi käka på Max innan filmen också så är fortfarande proppmätt.. Huvva nu ska vi åka hem till mig och sova(typ 10 meter bort, vi bor nästan grannar) :D

Du är mitt hjärta, mitt ljus i mörkret, min solstråle, min ögonsten, min lycka och min kärlek, min bästa vän, mitt allt <3


Beställning!

Hej igen!! Slutade se film faktiskt och började beställa smink istället från e.l.f :D
Visar vad jag köpt när paketet kommer:D
 
Justja jag glömde berätta om BESVIKELSEN när pappa får brev om att ett paket från ellos har kommit, trodde givetvis att det var mina skor som jag beställt så vi åkte direkt för att hämta ut paketet men det visade sig vara mammas överkast hon hade beställt-.- Gud så besviken jag blev :(
Skorna kommer först nästa vecka, otroligt segt för dom att frakta speciellt när det fortfarande är inom sverige?..
 
Sen har jag fått beslutsångest om jag ska bli ljushårig igen eller riktigt mörk?

Neulash

Go'kväll! Sitter hos chrille och ser harry potter från film 1. Han sitter och spelar WoW och jag ser filmen, nörd till pojkvän? Ja.. Köpte en kladdkaka också som jag ska trycka sen, vad hände med träningen?
Har inte hänt särskillt mycket idag annars. Har mest bara suttit och sett serie och faktiskt städat lite:)
 
Jag tänkte tipsa om en produkt som jag tycker funkar superbra nämligen Neulash!
Det är ett ögonfransserum som ger näring till ögonfransarna och dom blir faktiskt längre! Har en vän till mig som använder Neulash väldigt regelbundet och hennes fransar är huur långa som helst. Jag har börjat använda det och ser fina resultat hittils. Har dock slarvat men det funkar ändå jätte bra!
Så är ni sugna på långa vackra ögonfransar - Testa Neulash!
Neulash hittar ni på butiken Parelle Cosmetics, liten förpackning 895;- och stor vet jag ej priset på men ca 1.500;-.
Det finns också att beställa på nätet på Neulash.se

Djurkliniken

Hej hej! Har inte hunnit blogga nå idag. Vaknade 10, gick ut met felix, åt lite och åkte sen direkt iväg för att hämta Christoffer på jobbet för att sen åka till Djurkliniken i Öjebyn. Vi lämna av vovven och gick och åt på "pit stop". SJUKT goda pizzor hade dom. Vi gick på lite affärer också för att fördriva tiden tills att Felix skulle bli klar. Allt gick bra men jag va så nervös att allt skulle gå bra för lille Felix. Mitt hjärta smälte direkt han kom vinglandes i koridoren och var alldeles groggy efter han varit nedsövd. 5 TÄNDER drog dom ut på stackaren och spola han i stjärten :(

Nu är han fortfarande lite vinglig och välter då han sitter ner ibland. En tratt runt halsen har han också. Stackars liten...:/
 
Ska börja mysa ner mig brevid chrille snart. Är ledig imorn så ska väl sitta uppe lite längre än han iallafall=)

Läppbitare

Märker att jag varit slarvig med bloggskrivandet, inte bra inte bra. Måste ju hålla igång lite annars blir det ju så himla tråkigt och enformigt att läsa. Har slarvat med träningen och skolan också. Har massa ogjort och hänger inte alls med... Aja det kommer ju sånna perioder också men det blir nog bra.
 
Börjar dock få ångest av all stress och att jag känner att jag inte hänger med så sitter och biter sönder mina läppar vilket jag gjort i några dagar nu. Är extrem läppbitare, biter på läpparna direkt jag blir ledsen, sur, arg, får lite ångest, är irriterad eller något mer åt det hållet. Så mina läppar är i stort sett pappersbitar, jätte tunna, sönderbitna och ömma. Försöker sluta eftersom att jag för det första ser ut som en apa när jag väl biter på dom, skjuter fram käken på något sätt. För det andra så ser läpparna fruktansvärt fula ut efter en stund. Kan få blåsor, svullnader osv för jag biter inte lite heller.. :(
 
Ligger och myser med Felix(som för övrigt ligger och släpper sig..) och tänkte se lite serie. Kanske försöka somna eller så. Måste verkligen ta tag i skolan och allt, börjar må dåligt av dethär.. ush.
 
Sen kan man ju fundera varför i allsin dar jag klippte av mig håret, vill ju ha de så fint som på bilden. Men ändå är jag väldigt sugen på att bli korthårig igen?

stress

Hejsan allesammans! Haft en sjukt stressig dag idag. Vaknade klockan 7 för att jag var tvungen att fixa lille Felix som hade lite ont så nu springer han runt med en tratt för att inte kunna nå och slicka på sitt sår:(
 
Har inte gjort mycket idag alls, Felix tog upp hela morgonen, sen skola och sen åkte jag och pappa till djurmagazinet för att köpa tratt och handla lite annat också. Köpte hårfärg på rusta och överväger att bli ljus igen, får väl se.
 
Nu ska jag koka korv, gå ut och möta några vänner och sen se serie och mysa, e ju ledig imorn :D