Bättre humör!

Hej på er! Bättre dag idag? mja sådär. Började dagen med att smälla i mig fettiga varma mackor för att sen gå ut och dela 99kg reklam. Mycket? ohja det brukar ligga på en 23kg menmen, mer pengar till miiggg, hehehe..
Har beställt lite nagelgrejer som tagit slut plus 3 nya glitter, kunde inte stå emot. Så jäkla snyggt med glitter!:D
 
Har bokat träningspass för hela veckan utom onsdag, tänkte ta en promenad/vilo dag då. Kan inte heller bestämma mig om jag ska köra på valborg eller om jag ska parta på, återstår att se!
 
Nu ska jag fålla och fixa mina nya baggyjeans ja köpt. Har äntligen köpt ett par jätte ljusa baggyjeans, men dom var lite för "trasiga" för min smak men det ska jag lappa igen med något spetstyg, ni ska få se :D
Farsans gamla baggybraller!

cause life's just that kind

Jaa hejhej. Idag/natt är det en dag då jag är less på precis allt, jag tänker på allt dåligt och olika saker jag stör mig så fruktansvärt mycket på. Idag är alltså en dag som jag ids ödsla tid på att tänka och irritera mig på olika människor/saker och så vidare som verkligen går mig på nerverna, som verkligen lyckas få mig att tro att det är mig det är fel på fast det är tvärtom. Jag kan inte beskriva hur besviken och arg jag faktiskt är över det hela.
Jag längtar verkligen till studenten och tills jag och Christoffer åker härifrån, ska bli så jäkla skönt att visa fingret och slippa all falskhet för någon vecka.
 
Jag har verkligen inget positivt att säga, försöker trösta mig med att hitta något fint på nätet men inte fan gör jag det heller. Jag lär vara på bättre humör imorgon, nu ska jag mysa med världens bästa vovve. Tack och hej!
 

New in!

Hej på er! Jaa jag har haft lite sådär bloggtorka dom senaste dagarna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu heller men något kommer väl på tanken, vad har jag gjort dom senaste dagara? Jag har hunnit shoppa lite, göra naglar å umgås. Skolan går käpprätt åt helvete och jag har väldigt svårt att bry mig, men det ska det bli bättring på. Måste bara lyfta tummen ur röven och göra klart arbeten.
 
Köpte en långklänning från Rut m.fl. - 159:- Verkligen jätte skön och snygg! Har aldrig haft en långklänning förr heller :)
 
Min beställning från Nordicfeel kom äntligen. Luktar så jäkla gott!
 
Fixade Ronjas naglar också, sjukt fint med lila!

JB prank!

Hola amigos! Utmattad sitter jag och fikar lite såhär efter ett 55minuters pass Bodypump. Jag kan inte beskriva i ord hur skönt det var att känna hur det sved i musklerna efteråt, träningsverk imorgon? joda.
Imorn kör jag eventuellt kondition, får se vad jag hinner eftersom jag har en nagelkund nångång på kvällen:)
 
Alltså jag har inget emot Justin Bieber, men jag DÖÖÖR så kul dethär är hahaha:
 

when the sun comes by

Bland all denna väntan och ångest med skolan så kommer det roliga saker emellan. Har nämligen mailat en tatuerare som för hoppningsvis hinner ringa upp imorn så man kan boka tid och så vidare, är nå jääääkulst tagg på en första tattoo:D
 
Sitter just nu och ser serie i väntan på att jag ska åka iväg på ett bodypump pass, pressa pressa! Har dessutom gjort en "challenge" med mig själv - 70 crunches/situps varje dag i en månad. Ingen speciell grej att uppnå direkt men jag får det gjort när det är en liten utmaning för mig själv. Sen lär det ju ge något litet iallafall!

Slö som fan

Hej bloggläsare!
Sitter och dricker kaffe samtiigt som min mage håller på att spricka, mätt och belåten! Smällde ihop nån kyckling gratinerad i ugn med tomater, kryddor, creme fraiche, fetaost och till det lite sallad. Svingott!
 
Har för övrigt blivit sjuk, ont i halsen, är sjukt seg och har sovit skitdåligt hela helgen. Blev hemma från skolan idag för att försöka sova ut men vaknade ändå upp klockan 8 och kunde inte sova.. Så istället för att åka till skolan så sitter jag hemma, vilar och pluggar lite ogjort!
Ska ändå försöka piggna lite till sen och kanske gå på ett Cirkelpass. Haha kul att jag orkar med det och inte skolan, ids jag förklara mig? Näe verkligen inte.
Regniga Luleå, snart försvinner all snö!

Victoria's Secret

Hallådär! Dagen blev lite bättre nu mot kvällen kan jag ju tycka, beställde lite smått och gott från Victoria's secret, ÄNTLIGEN!! Viken lycka, har alltid vela ha deras så extremt godluktande produkter. Och inte nog med det så öppnar de en affär på Arlanda i sommar precis då jag och chrille ska till Bosnien. Snacka om att jag ska in dit och SHOPPA!
 
Jag kan inte bestämma mig om jag ska lägga mig tidigt och vakna tidigt eller om jag ska sitta uppe sent och vakna sent. Kommer förmodligen lägga mig i sängen, se en film och somna. En fredakväll, scoooore!
Adriana Lima från Victoria's Secret. Förmodligen en av dom hetaste människorna på jorden!

Blue as the ocean

Hej på er! vilken fin uppdatering jag har, har verkligen kämpat med den!!! Nä skämt och sido jag har haft fullt upp faktiskt. Just nu sitter jag och kollar på alla fel på mina nygjorda naglar. Gjorde dom superslarvigt för jag orkade verkligen inte hålla på i en evighet. Dom blev ju inte jätte fula men definitivt fulare än dom jag gjorde sist. Sen fick dom bli lagomt mycket kortare också, känns förbannat skönt måste jag säga!
 
Jag har tonvis med plugg att göra och allt känns omöjligt just nu. Vet inte vars jag ska börja och allt bara suger, riktigt jobbig..
Ska väl plugga hela helgen(kommer aldrig att hända) men man kan ju alltid försöka.
 
Mina naglar just nu, fick lite havs inspiration:
Använde mig av tre olika glitter denna gång!

pluggahockeyplugga

Hej bloggen! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Veckan har varit väldigt bra men ändå dålig. Jag har styrketränat varje dag med christoffer, haft nådiga träninsverk men det är bara bra. Har näst intill bott hos chrille eftersom hans föräldrar var bortresta och vem om inte jag ska laga mat till han? Skämt å sido, mat kan han laga själv med jag gör det mer än gärna åt han:)
Det dåliga i veckan har varit att jag haft ångest över skolan, det är skönt att det är så lite kvar men jag får samtidigt panik över att jag har så mycket kvar att göra..
 
Christoffers föräldrar kom hem från Budapest där dom hade köpt massor me grejer, bland annat massa NAGELGLITTER wohooooo:D Jag ska fota och visa er allt senare för nu ska jag tagga final 2 mellan Luleå-SAIK. Hoppas innerligt att domarna är vakna denna gång och att Luleå vinner matchen!
 
Bilden är från igår när vi satt en hel hög hos Svensson och såg hockeymatchen:)

Nytt gym!

Tjena tjena! Kom nyligen hem från gymmet. Var och testade något nytt gym med Christoffer på tuna som faktiskt heter gymmet. Det var ett väldigt fint gym måste jag säga, särskillt för de som vill bygga massor med muskler. Allt var verkligen spraitans nytt!
 
När jag kom hem gjorde jag en god och lätt middag - Sallad, gurka, salladslök, keso, kalkon, liiite olivolja och basilika. Fasen vad gott det blev!

Prislista

God morgon på er! Jag fick en fråga om att lägga upp prislistan som jag gjort, den kan ni se på bilden nedan. Har ni några frågor om den så kan ni slänga in en kommentar så svarar ja så fort som möjligt:)
 
Dagen är oplanerad, vettetusan vad jag ska hitta på. Ska nog vara med Christoffer sen och se film eller så. Måste fullfölja hårfärgningen idag också, kan inte vara orangehårig mer. Det ser hemskt ut!
Jag har använt likadan förpackning varje gång jag färgat, och jag färgar väldigt ofta men insett varför när jag stod vid färghyllan ett bra tag = jag har köpt Toning och inte FÄRG. Förklarar ju varför allt tvättas ur så fort.. Dagst att börja läsa på förpacknigen kanske?
 

Nya naglar!

Hej på er!! förlåt den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt spenderat tid med pojkvännen, vi hade tre år tillsammans nu i helgen så det blev god mat och massor med mys! Världens finaste och bästa pojkvän♥
 
Idag såg jag på hockey och jag kan med all lycka säga hur glad jag blev att Luleå är i final, mot skellefteå! Ett riktigt slag i nyllet för TV sverige, norr sopar golvet med söder! Och vilken lycka det var när wallin som annars brukar vara så kaxig inte hade mycket att säga efter matchen, HA-HA!
 
Gjorde äntligen mina naglar för en gångs skull, blev riktigt nöjd måste jag säga! Valde knallrosa glitter denna gång!

GLITTTEERR

Hårfärgning på G! Älskar att färga håret, alltid kul med förändring:D Är ju inte särskillt skonsamt för håret men ääh who gives a....
Sitter och dricker kaffe, ser serie och väntar på att verkningstiden ska vara klar. Hoppas detta blir bra!
 
Här har ni bilder på glittret jag köpte in:)

Något trilla ner i brevlådan!

GLAD TJEJ? Joda, glittret jag beställt ramlade ner i brevlådan idag och dom är hur fina som helst! Dom var riktigt färgstarka och glittriga vilket jag gillar. Beställde in lite olika färger och två olika typer. En av typerna är bara vanligt "dust" glitter och den andra typen är mixat glitter, lite dust, lite hexagon, lite stjärnor och allt möjligt :D Allt kommer från Nagelvaruhuset.se. Bilder får ni sen!:D
 
En design jag gjorde för ett tag sedan, färgstarkt och snyggt! Rekomenderar dock inte Viva la Divas nagellack, fruktansvärt seg torkat, 3 lager för att det ska bli riktigt grönt(om man inte vill ha mögel-liknande naglar) och om man lackar ett lager så drar den med sig allt i det andra lagret så man måste ta en svin fet klick.

Gammalt som gatan

Hej hallå! Idag är det hårfärgning som gäller. Vet inte hur jag ska göra riktigt än, det får jag se sen helt enkelt!
Igår bestämde jag mig för att göra en prislista för mina kunder, så nu är de bestämda och satta, inga ändringar. Väldigt skönt att göra en så jag slipper memorera och säga fel, plus att jag älskar ju att pýssla på och fylla i med färg och sånt så det blev ett roligt litet projekt:D
 
Jag måste verkligen försöka plugga också, det går som det går.. Ack så ångest jag kommer ha i slutändan för att jag inte gjort något i tid.. Typiskt, när ett problem är löst så kommer det nya lika fort igen. Nåja sånt är livet!
Hittade en gammal blid från 2008, var på min kusins Bröllop.
Gissa om man förändras alltså, and whats up with the hair!?

Färg löser allt

Hejsan hejsan! Sitter och glor på matchen som för övrigt går lite åt fel håll.. Det står 2-1 till Färjestad, två väldigt oförtjänta mål som dom lyckats lägga in. Aja vi har en sista period kvar, så det är bara att kämpa!
 
Jag har för övrigt bestämt mig för att färga håret, jag gillar verkligen inte att vara såhär mörkhårig. Jag försökte verkligen hålla mig för att ha mörkt till studenten men icket.. Jag trivs inte för fem öre, har haft mörkt nog länge nu så nu får de va nog! Ska dock inte bli allt för ljus heller, är ganska sugen på något mot ombre stuket. Säkert väldigt "ute" med det men vem faan bryr sig om det, ba å köra på de man tycker är snyggt!
En bild från tidigare idag på promenad:)


Push it

Börjar bli brådis med plugget känner jag. Mer och mer samlas på hög och jag vill bara ha allt färdigt NU! Så idag ska jag försöka göra klart lite ogjort plugg, med koncentration på projektarbetet som ska vara inlämnat såhär efter påsk nån gång, fanfanfanfan...
 
Det är Hockey ikväll också och det får inte glömmas. Hoppas så sjukt mycket på vinst, vi ska till final och Bucklan ska till LULEÅ!
En bild från igår på mig och christoffer som kör knäböj med mig på ryggen. Lite underhåll på gymmet skadar aldrig!

Wondering

Gomiddag mannar!
Solen skiner på i vanlig ordning och dagen bara rusar iväg. Ska iväg och träna på en stund med Christoffer, äntilgen!
 
Jag har ganska mycket funderingar på om jag ska gå balen eller inte. Det blir mest troligt att gå. Har även hittat en jätte fin klänning från JJSHouse!
Inte nog med det så funderar jag på att bli lite ljusare i håret. Trivs inte alls i detta mörka tråkiga hår..