Läppbitare

Märker att jag varit slarvig med bloggskrivandet, inte bra inte bra. Måste ju hålla igång lite annars blir det ju så himla tråkigt och enformigt att läsa. Har slarvat med träningen och skolan också. Har massa ogjort och hänger inte alls med... Aja det kommer ju sånna perioder också men det blir nog bra.
 
Börjar dock få ångest av all stress och att jag känner att jag inte hänger med så sitter och biter sönder mina läppar vilket jag gjort i några dagar nu. Är extrem läppbitare, biter på läpparna direkt jag blir ledsen, sur, arg, får lite ångest, är irriterad eller något mer åt det hållet. Så mina läppar är i stort sett pappersbitar, jätte tunna, sönderbitna och ömma. Försöker sluta eftersom att jag för det första ser ut som en apa när jag väl biter på dom, skjuter fram käken på något sätt. För det andra så ser läpparna fruktansvärt fula ut efter en stund. Kan få blåsor, svullnader osv för jag biter inte lite heller.. :(
 
Ligger och myser med Felix(som för övrigt ligger och släpper sig..) och tänkte se lite serie. Kanske försöka somna eller så. Måste verkligen ta tag i skolan och allt, börjar må dåligt av dethär.. ush.
 
Sen kan man ju fundera varför i allsin dar jag klippte av mig håret, vill ju ha de så fint som på bilden. Men ändå är jag väldigt sugen på att bli korthårig igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback