Produkttips!

Hejhopp! Sitter och smuttar på varm blåbärssoppa. Så sjukt gott och verkligen nostalgiskt, det var ju det man fick när man hade klarat sig igenom vasaloppet i lågstadiet, hehe.. Dock tyckte jag det var svinäckligt då men helt sjukt gott nu. Mums!
 
Tänkte tipsa om några produkter som jag använder och tycker är helt sjukligt bra, också godkänt för balsammetoden som jag håller på med nu =)

Ett torrshampoo från Proffs. Den funkar helt okej faktiskt, bara man skakar om den ordentligt. Dock så innehåller den mycket alkohol denat som är rätt skadligt för håret. Men torrshampoo använder man ju(iallafal jag) bara i nödfall :)
 
Värmeskydd, vänstra från L'oreal studioline och den högra från Schwartzkopf got2b guardian angel.
Den jag tycker mest om är den rosa helt klart. Håret håller sig platt hela dagen eller lockigt, vad man än föredrar oavsett väder.
Den svarta är helt okej men innehåller mycket alkohol denat och den håller inte lika bra, plus att håret blir väldigt fort smutsigt och fettigt av den.
 
Hårspray från Schwartzkopf got2b, glued blasting freeze och 2 sexy.
Båda funkar super bra och den röda luktar hur gott som helst. Dock är den röda mer för vardagen och lite lättare hållning för håret medan den gula är som det står GLUED. Den limmar iprincip fast håret på plats. Perfekt för fest när man härjar omkring och dansar på :)
 
Det vänstra balsamet kommer från TRESemmé naturals nourishing moisture och den högra från Barnängen creme volym.
TREsemmés balsam funkar utmärkt, ett perfekt balsam att använda i längderna eftersom den vårdar ordentligt.
Barnängens balsam inehåller inte lika mycket ämnen och oljor vilket inte tynger ner håret så den funkar prima som tvättbalsam :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback